Kiki Bertens verliest WTA-finale Palermo

Kiki Bertens verliest WTA-finale Palermo

<em>Kiki Bertens</em> verliest WTA-finale <em>Palermo</em> Kiki Bertens heeft de finale van het WTA toernooi in Palermo verloren. De Zwitserse Jil Teichmann ging er in twee sets met de winst vandoor: 7-6, 6-2. Kiki Bertens beleefde een totale off-day. Ze speelde misschien wel haar slechtste partij van het jaar. Ze was de grootste favoriet van het toernooi en de hoogst geplaatste speelster. Bekijk hier alles over Kiki Bertens. Halve finale WTA Palermo: prachtige lob Kiki Bertens Bekijk deze video » WTA Palermo Open Dames: Samenvatting Kiki Bertens - Paula Badosa Bekijk deze video »
Tennis :
Kiki Bertens verliest WTA-finale Palermo

Kiki Bertens heeft de finale van het WTA toernooi in Palermo verloren. De Zwitserse Jil Teichmann ging er in twee sets met de winst vandoor: 7-6, 6-2.

Kiki Bertens beleefde een totale off-day. Ze speelde misschien wel haar slechtste partij van het jaar. Ze was de grootste favoriet van het toernooi en de hoogst geplaatste speelster.

Bekijk hier alles over Kiki Bertens.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kiki Bertens verliest WTA-finale Palermo of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV