Docuserie The Clinton Affair gaat van start op NPO 2

Docuserie The Clinton Affair gaat van start op NPO 2

Docuserie <em>The Clinton Affair</em> gaat van start op NPO 2 Hierboven zie je de trailer voor de onthullende documentaireserie The Clinton Affair, die vanavond (29 juli) van start gaat op NPO 2. Want hoe zat het nu ook alweer met de relatie tussen de toenmalige Amerikaanse president Bill Clinton en de inmiddels beruchte stagiaire Monica Lewinsky? De documentaire The Clinton Affair is van maandag 29 tot en met woensdag 31 juli te zien op NPO 2. Je kunt de documentaire The Clinton Affair terugkijken bij Gids.tv. Hoe zat het ook alweer met het Clinton-Lewinsky-schandaal? Bekijk deze video » Monica Lewinsky in The Clinton Affair: "Ik voelde me verschrikkelijk. Ik was bang" Bekijk deze video »
TV :
Docuserie The Clinton Affair gaat van start op NPO 2

Hierboven zie je de trailer voor de onthullende documentaireserie The Clinton Affair, die vanavond (29 juli) van start gaat op NPO 2. Want hoe zat het nu ook alweer met de relatie tussen de toenmalige Amerikaanse president Bill Clinton en de inmiddels beruchte stagiaire Monica Lewinsky?

De documentaire The Clinton Affair is van maandag 29 tot en met woensdag 31 juli te zien op NPO 2. Je kunt de documentaire The Clinton Affair terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Docuserie The Clinton Affair gaat van start op NPO 2 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV