Speciale documentaire Jumbo Visma op Videoland

Speciale documentaire Jumbo Visma op Videoland

Speciale documentaire Jumbo Visma op Videoland Videoland maakte dit jaar een unieke documentaire over het wielerteam Jumbo Visma en haar belevenissen tijdens de Tour de France. Het meest succesvolle team van de Tour, met een gele trui voor Mike Teunissen en een derde plaats in het algemeen klassement voor Steven Kruijswijk hebben ze heel wat meegemaakt. Vanaf 31 augustus is de documentaire te zien op Videoland. Bekijk hier alles over Jumbo Visma. Teamleider Jumbo-Visma: 'Kruijswijk rijdt zich morgen op het podium' Bekijk deze video » Mike Teunissen wint Ronde van Boxmeer, Kruijswijk derde Bekijk deze video »
Wielrennen :
Speciale documentaire Jumbo Visma op Videoland

Videoland maakte dit jaar een unieke documentaire over het wielerteam Jumbo Visma en haar belevenissen tijdens de Tour de France. Het meest succesvolle team van de Tour, met een gele trui voor Mike Teunissen en een derde plaats in het algemeen klassement voor Steven Kruijswijk hebben ze heel wat meegemaakt. Vanaf 31 augustus is de documentaire te zien op Videoland.

Bekijk hier alles over Jumbo Visma.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Speciale documentaire Jumbo Visma op Videoland of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV