Tweede seizoen Élite vanaf 6 september te zien bij Netflix

Tweede seizoen Élite vanaf 6 september te zien bij Netflix

Tweede seizoen Élite vanaf 6 september te zien bij Netflix Het tweede seizoen van Élite wordt vanaf 6 september uitgezonden bij Netflix, dat heeft de streamingdienst bekendgemaakt. Eerder werd al bekend dat er werd gewerkt aan een tweede reeks van de Spaanse serie, die draait om een groep arbeiderskinderen die zich inschrijven bij een elitaire middelbare school. Hierdoor ontstaan heftige confrontaties tussen arm en rijk. Bekijk hierboven alvast de eerste beelden. Het tweede seizoen van de serie Élite is vanaf 6 september te zien bij Netflix. Officiële Netflix-trailer Green Frontier Bekijk deze video »
Serie :
Tweede seizoen Élite vanaf 6 september te zien bij Netflix

Het tweede seizoen van Élite wordt vanaf 6 september uitgezonden bij Netflix, dat heeft de streamingdienst bekendgemaakt. Eerder werd al bekend dat er werd gewerkt aan een tweede reeks van de Spaanse serie, die draait om een groep arbeiderskinderen die zich inschrijven bij een elitaire middelbare school. Hierdoor ontstaan heftige confrontaties tussen arm en rijk. Bekijk hierboven alvast de eerste beelden.

Het tweede seizoen van de serie Élite is vanaf 6 september te zien bij Netflix.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Tweede seizoen Élite vanaf 6 september te zien bij Netflix of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV