Hoeveel Oscarnominaties krijgt Once Upon A Time In Hollywood (Tarantino)?

Hoeveel Oscarnominaties krijgt Once Upon A Time In Hollywood (Tarantino)?

Hoeveel Oscarnominaties krijgt <em>Once Upon A Time In Hollywood</em> (Tarantino)? Once Upon A Time In Hollywood is nog niet te zien in Nederlandse bioscopen, maar dreigt een grote hit te gaan worden. De nieuwe film met Brad Pitt en Leonardo DiCaprio draait om twee vrienden, een B-acteur en zijn stuntman die het proberen te maken in Hollywood in de jaren ‘60. De vraag is op hoeveel Oscarnominaties deze film van Quentin Tarantino kan rekenen, in bovenstaande video geeft filmredacteur Ab Zagt hier antwoord op. Once Upon A Time In Hollywood is vanaf 15 augustus te zien in de Nederlandse bioscopen. Trailer Once Upon a Time in Hollywood Bekijk deze trailer »
Film :
Hoeveel Oscarnominaties krijgt Once Upon A Time In Hollywood (Tarantino)?

Once Upon A Time In Hollywood is nog niet te zien in Nederlandse bioscopen, maar dreigt een grote hit te gaan worden. De nieuwe film met Brad Pitt en Leonardo DiCaprio draait om twee vrienden, een B-acteur en zijn stuntman die het proberen te maken in Hollywood in de jaren ‘60. De vraag is op hoeveel Oscarnominaties deze film van Quentin Tarantino kan rekenen, in bovenstaande video geeft filmredacteur Ab Zagt hier antwoord op.

Once Upon A Time In Hollywood is vanaf 15 augustus te zien in de Nederlandse bioscopen.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Hoeveel Oscarnominaties krijgt Once Upon A Time In Hollywood (Tarantino)? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV