Vijf nieuwe tv-programma’s op nominatielijst Gouden Televizier-Ring

Vijf nieuwe tv-programma’s op nominatielijst Gouden Televizier-Ring

Vijf nieuwe tv-programma’s op nominatielijst <em>Gouden Televizier-Ring</em> In de vierde kwalificatieronde voor de Gouden Televizier-Ring zijn weer vijf programma's toegevoegd aan de voorlopige lijst met genomineerden. Zo maken nu ook Beau En De Veteranen, BinnensteBuiten, Chateau Meiland, Helden Van Het Máxima en Vroege Vogels kans. Binnenkort komen er nog vijf programma's bij, daarna kan gestemd worden op deze 25 programma’s voor de definitieve genomineerden. Bekijk de nieuwste nominaties in bovenstaande video. Martien over nominatie Chateau Meiland Televizier-Ring: 'Het glas is halfvol, maar hij moet vol' Bekijk deze video »
TV :
Vijf nieuwe tv-programma’s op nominatielijst Gouden Televizier-Ring

In de vierde kwalificatieronde voor de Gouden Televizier-Ring zijn weer vijf programma's toegevoegd aan de voorlopige lijst met genomineerden. Zo maken nu ook Beau En De Veteranen, BinnensteBuiten, Chateau Meiland, Helden Van Het Máxima en Vroege Vogels kans. Binnenkort komen er nog vijf programma's bij, daarna kan gestemd worden op deze 25 programma’s voor de definitieve genomineerden. Bekijk de nieuwste nominaties in bovenstaande video.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vijf nieuwe tv-programma’s op nominatielijst Gouden Televizier-Ring of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV