Blokkeerfriezin Jenny Douwes: "Wellicht in toekomst politiek in"

Blokkeerfriezin Jenny Douwes: "Wellicht in toekomst politiek in"

Blokkeerfriezin <em>Jenny Douwes</em>: &quot;Wellicht in toekomst politiek in&quot; Blokkeerfriezin Jenny Douwes, initiatiefneemster van de snelwegblokkade in 2017 waardoor tegenstanders van Zwarte Piet werden verhinderd om bij de landelijke intocht van Sinterklaas te demonstreren, krijgt regelmatig de vraag of ze de politiek in wil gaan: "Voorlopig niet. Wellicht in de toekomst. Ik denk dat ik een van de vele mensen ben die het wel een beetje heeft gehad met de VVD en alle oorspronkelijke politieke partijen." Bekijk het hele fragment van EenVandaag hierboven. Bekijk ook René Mioch wordt terechtgewezen door Eva Jinek na aanhalen relatie Freek Vonk: "Je gaat veel te ver jongen" Bekijk deze video » Eva Jinek en Freek Vonk over het miauwen van katten Bekijk deze video »
Nieuws :
Blokkeerfriezin Jenny Douwes: "Wellicht in toekomst politiek in"

Blokkeerfriezin Jenny Douwes, initiatiefneemster van de snelwegblokkade in 2017 waardoor tegenstanders van Zwarte Piet werden verhinderd om bij de landelijke intocht van Sinterklaas te demonstreren, krijgt regelmatig de vraag of ze de politiek in wil gaan: "Voorlopig niet. Wellicht in de toekomst. Ik denk dat ik een van de vele mensen ben die het wel een beetje heeft gehad met de VVD en alle oorspronkelijke politieke partijen." Bekijk het hele fragment van EenVandaag hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Blokkeerfriezin Jenny Douwes: "Wellicht in toekomst politiek in" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV