Hakim Ziyech onthult contractverlenging bij Ajax op magische wijze

Hakim Ziyech onthult contractverlenging bij Ajax op magische wijze

<em>Hakim Ziyech</em> onthult contractverlenging bij Ajax op magische wijze Hakim Ziyech heeft op een bijzondere manier bekendgemaakt dat hij heeft bijgetekend bij Ajax. Bekijk bovenstaande video van het Instagram-account van Ajax, waarin de Ajacied centraal staat in zijn eigen magische Ziyech show. Ziyech blijft tot 2022Er gaan al langer geruchten dat de voetballer naar een andere club in het buitenland vertrekt, maar nu heeft Ziyech bekendgemaakt dat hij tot 2022 bij Ajax blijft. Voor deze onthulling heeft hij zelfs een goochelhoed opgezet, en tovert hij 2022 op zijn shirt als nieuw rugnummer… Of nog meer Ajacieden zijn voorbeeld volgen, zal de komende weken blijken. Hakim Ziyech na PAOK - Ajax: 'Niet echt tevreden' Bekijk deze video »
Voetbal :
Hakim Ziyech onthult contractverlenging bij Ajax op magische wijze

Hakim Ziyech heeft op een bijzondere manier bekendgemaakt dat hij heeft bijgetekend bij Ajax. Bekijk bovenstaande video van het Instagram-account van Ajax, waarin de Ajacied centraal staat in zijn eigen magische Ziyech show.

Ziyech blijft tot 2022
Er gaan al langer geruchten dat de voetballer naar een andere club in het buitenland vertrekt, maar nu heeft Ziyech bekendgemaakt dat hij tot 2022 bij Ajax blijft. Voor deze onthulling heeft hij zelfs een goochelhoed opgezet, en tovert hij 2022 op zijn shirt als nieuw rugnummer… Of nog meer Ajacieden zijn voorbeeld volgen, zal de komende weken blijken.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Hakim Ziyech onthult contractverlenging bij Ajax op magische wijze of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen