Sensationeel tennis: prachtige rally tussen Rafael Nadal en Fabio Fognini

Sensationeel tennis: prachtige rally tussen Rafael Nadal en Fabio Fognini

<em>Sensationeel tennis</em>: prachtige rally tussen <em>Rafael Nadal</em> en <em>Fabio Fognini</em> Rafael Nadal en Fabio Fognini troffen elkaar gisterenavond in de kwartfinale van het ATP-toernooi van Montréal en die partij leverde spectaculaire beelden op. Nadal trok uiteindelijk aan het langste eind en won de wedstrijd met 2-6, 6-1 en 6-2. Bekijk beelden van een van de mooiste rally's, met daarin werkelijk alles wat tennis zo mooi maakt om naar te kijken, hierboven. Bekijk ook Serena Williams verslaat Osaka en bereikt halve finales WTA Toronto Bekijk deze video » Compilatie windhoos/tornado-beelden uit Amsterdam Bekijk deze video »
Sport :
Sensationeel tennis: prachtige rally tussen Rafael Nadal en Fabio Fognini

Rafael Nadal en Fabio Fognini troffen elkaar gisterenavond in de kwartfinale van het ATP-toernooi van Montréal en die partij leverde spectaculaire beelden op. Nadal trok uiteindelijk aan het langste eind en won de wedstrijd met 2-6, 6-1 en 6-2. Bekijk beelden van een van de mooiste rally's, met daarin werkelijk alles wat tennis zo mooi maakt om naar te kijken, hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Sensationeel tennis: prachtige rally tussen Rafael Nadal en Fabio Fognini of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV