Laatste ronde MotoGP Oostenrijk: gevecht voorwinst tussen Dovizioso en Márquez

Laatste ronde MotoGP Oostenrijk: gevecht voorwinst tussen Dovizioso en Márquez

Laatste ronde MotoGP Oostenrijk: gevecht voorwinst tussen Dovizioso en Márquez Andrea Dovizioso en Marc Márquez vochten in de laatste ronde om de winst van de MotoGP in Oostenrijk. Uiteindelijk was het Dovizioso die na een spectaculair gevecht de winst pakte. Marc Márquez moest genoegen nemen met een tweede plaats. Kijk hierboven de laatste ronde terug. Samenvatting MotoGP van Tsjechië Bekijk deze video » MotoGP Oostenrijk Samenvatting MotoGP Race Bekijk deze video »
Sport :

Andrea Dovizioso en Marc Márquez vochten in de laatste ronde om de winst van de MotoGP in Oostenrijk. Uiteindelijk was het Dovizioso die na een spectaculair gevecht de winst pakte. Marc Márquez moest genoegen nemen met een tweede plaats.

Kijk hierboven de laatste ronde terug.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Laatste ronde MotoGP Oostenrijk: gevecht voorwinst tussen Dovizioso en Márquez of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: motogp, marc marquez, oostenrijk, spectaculair, video, gevecht, andrea dovizioso, winst

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.