Bekijk live-debuut rapper Donny Roelvink op Dutch Valley

Bekijk live-debuut rapper Donny Roelvink op Dutch Valley

Bekijk live-debuut rapper Donny Roelvink op Dutch Valley Donny Roelvink gaat tegenwoordig ook als rapper door het leven en maakte afgelopen weekend zijn live-debuut op Dutch Valley. Hij bracht onder meer zijn hit Blokkeren ten gehore. Maar aangezien hij nog niet zo veel eigen nummers heeft, vermaakte hij het publiek ook door nummers van andere artiesten te draaien, zoals Single Ladies van Beyoncé. Bekijk beelden van het optreden in de video hierboven. Veel negatieve reacties op nieuwe videoclip Donny Roelvink Bekijk deze video »
Muziek :
Bekijk live-debuut rapper Donny Roelvink op Dutch Valley

Donny Roelvink gaat tegenwoordig ook als rapper door het leven en maakte afgelopen weekend zijn live-debuut op Dutch Valley. Hij bracht onder meer zijn hit Blokkeren ten gehore. Maar aangezien hij nog niet zo veel eigen nummers heeft, vermaakte hij het publiek ook door nummers van andere artiesten te draaien, zoals Single Ladies van Beyoncé. Bekijk beelden van het optreden in de video hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk live-debuut rapper Donny Roelvink op Dutch Valley of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV