Diego Biseswar over Ajax: 'Erg goed team'

Diego Biseswar over Ajax: 'Erg goed team'

Diego Biseswar over Ajax: 'Erg goed team' PAOK-speler Diego Biseswar speelt dinsdag 12 augustus tegen Ajax in de voorrondes van de Champions League. Tijdens de persconferentie vertelt hij dat hij erg heeft genoten van Ajax het afgelopen jaar. ,,Het was goed om Ajax zo veel te zien in de Champions League. Het is erg goed voor het Nederlandse voetbal." Bekijk de video hierboven. Samenvatting FK Haugesund - PSV (voorronde Europa League) Bekijk deze video » Bekijk persconferentie voor Ajax – PAOK met Erik ten Hag en Daley Blind Bekijk deze video »
Voetbal :

PAOK-speler Diego Biseswar speelt dinsdag 12 augustus tegen Ajax in de voorrondes van de Champions League. Tijdens de persconferentie vertelt hij dat hij erg heeft genoten van Ajax het afgelopen jaar. ,,Het was goed om Ajax zo veel te zien in de Champions League. Het is erg goed voor het Nederlandse voetbal."

Bekijk de video hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Diego Biseswar over Ajax: 'Erg goed team' of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: Champions League, voetbal, Ajax, persconferentie, spel, video, team

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.