Ilja Gort over alcoholvrije wijn: "Niet te hachelen"

Ilja Gort over alcoholvrije wijn: "Niet te hachelen"

Ilja Gort over alcoholvrije wijn: "Niet te hachelen" De alcoholvrije biertjes schieten deze zomer als paddestoelen uit de grond. Naast gewone 0.0% en Radler komen nu ook de IPA en blondbieren in alcoholvrije variant naar boven. Alcoholvrije wijn is de nieuwe trend. Wijnkenner Ilja Gort heeft daar wel een mening over: "Die flessen zijn niet te hachelen. Ik heb ze vrijwel allemaal geprobeert, maar in de verste verte niet een wijn. Eerder de urine van een zieke kameel." Bekijk het fragment uit Zomer met Art hierboven. Zomer met Art is elke werkdag om 22.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Zomer met Art terugkijken bij Gids.tv. Jacqueline van Lieshout schreef boek over het afkicken van wijn: "Alles was een feestje" Bekijk deze video » Chateau Meiland komt met eigen wijn: "Wijnen, wijnen, wijnen!" Bekijk deze video »
Talkshow :
Ilja Gort over alcoholvrije wijn: "Niet te hachelen"

De alcoholvrije biertjes schieten deze zomer als paddestoelen uit de grond. Naast gewone 0.0% en Radler komen nu ook de IPA en blondbieren in alcoholvrije variant naar boven.

Alcoholvrije wijn is de nieuwe trend. Wijnkenner Ilja Gort heeft daar wel een mening over: "Die flessen zijn niet te hachelen. Ik heb ze vrijwel allemaal geprobeert, maar in de verste verte niet een wijn. Eerder de urine van een zieke kameel."

Bekijk het fragment uit Zomer met Art hierboven. Zomer met Art is elke werkdag om 22.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Zomer met Art terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ilja Gort over alcoholvrije wijn: "Niet te hachelen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV