Lichaam onbekende vrouw Westdorpe begraven in Terneuzen: 'Intriest'

Lichaam onbekende vrouw Westdorpe begraven in Terneuzen: 'Intriest'

Lichaam onbekende vrouw Westdorpe begraven in Terneuzen: 'Intriest' Het lichaam van de overleden vrouw die in Westdorpe werd gevonden eerder dit jaar, is begraven in het nabij gelegen Terneuzen. De vrouw werd in juni vermoord gevonden aan de Sint Anthonikade in Westdorpe, op de grens van Nederland en België. Er is nog vrijwel niets bekend over de dood van de vrouw. Wel werd duidelijk dat ze met een kogel om het leven is gebracht. Bekijk de beelden van de uitvaart hierboven. Onderzoek naar identiteit onbekende dode vrouw in Westdorpe Bekijk deze video » Lichaam vermiste Nora Quoirin gevonden in oerwoud Maleisië Bekijk deze video »
Nieuws :
Lichaam onbekende vrouw Westdorpe begraven in Terneuzen: 'Intriest'

Het lichaam van de overleden vrouw die in Westdorpe werd gevonden eerder dit jaar, is begraven in het nabij gelegen Terneuzen. De vrouw werd in juni vermoord gevonden aan de Sint Anthonikade in Westdorpe, op de grens van Nederland en België. Er is nog vrijwel niets bekend over de dood van de vrouw. Wel werd duidelijk dat ze met een kogel om het leven is gebracht.

Bekijk de beelden van de uitvaart hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Lichaam onbekende vrouw Westdorpe begraven in Terneuzen: 'Intriest' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV