Orkun Kökcü Andy van der Meijde: 'Ik wilde gewoon weg'

Orkun Kökcü Andy van der Meijde: 'Ik wilde gewoon weg'

Orkun Kökcü Andy van der Meijde: 'Ik wilde gewoon weg' Het grote Feyenoord talent Orkun Kökcü was te gast bij Andy van der Meijde. Er is de laatste tijd veel te doen rondom de Turks-Nederlandse voetballer. Kökcü verkoos Turkije namelijk boven het Nederlands elftal. Dat schoot bij veel mensen in het verkeerde keelgat. Bij Andy van der Meijde legt hij zijn keuzes uit. Bekijk de video hierboven. Willem van Hanegem bij VTBL: 'Zit ik weer tegenover die twee sukkels' Bekijk deze video » Andy van der Meijde nam een andere zaakwaarnemer, want de zijne zat 'in de bajes' Bekijk deze video »
Voetbal :
Orkun Kökcü Andy van der Meijde: 'Ik wilde gewoon weg'

Het grote Feyenoord talent Orkun Kökcü was te gast bij Andy van der Meijde. Er is de laatste tijd veel te doen rondom de Turks-Nederlandse voetballer. Kökcü verkoos Turkije namelijk boven het Nederlands elftal. Dat schoot bij veel mensen in het verkeerde keelgat. Bij Andy van der Meijde legt hij zijn keuzes uit.

Bekijk de video hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Orkun Kökcü Andy van der Meijde: 'Ik wilde gewoon weg' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV