Voetballer Qatar slaat tegenstander vol in gezicht en krijgt rode kaart

Voetballer Qatar slaat tegenstander vol in gezicht en krijgt rode kaart

Voetballer Qatar slaat tegenstander vol in gezicht en krijgt rode kaart Een voetballer van Al Duhail uit Qatar kreeg dinsdag een rode kaart vanwege een vuistslag. De speler sloeg in de blessuretijd een voetballer van het andere team keihard in het gezicht, zo is te zien in bovenstaande video. Hoogtepunten Wesley Sneijder bij Oranje Bekijk deze video »
Voetbal :

Een voetballer van Al Duhail uit Qatar kreeg dinsdag een rode kaart vanwege een vuistslag. De speler sloeg in de blessuretijd een voetballer van het andere team keihard in het gezicht, zo is te zien in bovenstaande video.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Voetballer Qatar slaat tegenstander vol in gezicht en krijgt rode kaart of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: opmerkelijk, vechtpartij, mobiel, qatar, rood, voetballer, tegenstander, video, sportnieuws, rode kaart, nieuws, var, team, gezicht, youtube-kanaal, betrouwbaar

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.