Dit is de duurste straat ter wereld

Dit is de duurste straat ter wereld

Dit is de duurste straat ter wereld De duurste straat van de wereld ligt niet in een oliestaat of het centrum van Hollywood, maar in een voorstad van Seattle in de VS. Het goedkoopste stekje kost zo’n zes miljoen dollar, maar dan woon je wel in een prachtig huis tussen de rijksten van de wereld, zoals Bill Gates. Bekijk in bovenstaande video hoe deze duurste straat ter wereld eruitziet en welk stulpje nog 'betaalbaar' is. Bekijk eerste trailer Netflix-film The Irishman van Martin Scorsese Bekijk deze video »
Entertainment :

De duurste straat van de wereld ligt niet in een oliestaat of het centrum van Hollywood, maar in een voorstad van Seattle in de VS. Het goedkoopste stekje kost zo’n zes miljoen dollar, maar dan woon je wel in een prachtig huis tussen de rijksten van de wereld, zoals Bill Gates. Bekijk in bovenstaande video hoe deze duurste straat ter wereld eruitziet en welk stulpje nog 'betaalbaar' is.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dit is de duurste straat ter wereld of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: washington, miljoen, live, seattle, dubai, dollar, hollywood, bill gates, gratis, duurste, monaco, onmogelijk, video, rtl, nieuws, straat, rtl nieuws

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.