Piet Paulusma voorspelt toch nog goed zomerweer voor augustus

Piet Paulusma voorspelt toch nog goed zomerweer voor augustus

Piet Paulusma voorspelt toch nog goed zomerweer voor augustus Iedereen die van lekker weer houdt, heeft het niet makkelijk deze zomer. Er is veel wind en regen, daarom is er niet veel hoop voor de rest van augustus. Toch vertelt Piet Paulusma in bovenstaande video optimistisch te zijn, en voorspelt hij zelfs zomertemperaturen en droog weer voor de rest van deze maand. Nog even doorbijten… Piet Paulusma waarschuwt voor harde wind dit weekend Bekijk deze video »
Weer :

Iedereen die van lekker weer houdt, heeft het niet makkelijk deze zomer. Er is veel wind en regen, daarom is er niet veel hoop voor de rest van augustus. Toch vertelt Piet Paulusma in bovenstaande video optimistisch te zijn, en voorspelt hij zelfs zomertemperaturen en droog weer voor de rest van deze maand. Nog even doorbijten…

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Piet Paulusma voorspelt toch nog goed zomerweer voor augustus of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: wind, zomer, zomerweer, lekker weer, video, piet paulusma, makkelijk, optimistisch

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.