Docu: 42 Grams - An Evolution of a Chef

Docu: 42 Grams - An Evolution of a Chef

Docu: 42 Grams - An Evolution of a Chef De lastige chef Jake Bickelhaupt begon een huiskamerrestaurant en werd daarmee een culinaire beroemdheid. Nu opent hij met zijn vrouw een echt restaurant, ’42 Grams’, en gaat hij op jacht naar Michelinsterren. PersoonlijkheidNa in de meest bekendste restaurants gewerkt te hebben zit chef Jake door zijn lastige persoonlijkheid thuis. Een chef zonder restaurant. HotspotJake besluit een underground restaurant te beginnen, todat dit een foodie-hotspot wordt. UniekTijd voor een echt restaurant met een uniek concept. In een huiselijke omgeving krijgen de gasten een exclusief diner.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

De lastige chef Jake Bickelhaupt begon een huiskamerrestaurant en werd daarmee een culinaire beroemdheid. Nu opent hij met zijn vrouw een echt restaurant, ’42 Grams’, en gaat hij op jacht naar Michelinsterren.

Persoonlijkheid
Na in de meest bekendste restaurants gewerkt te hebben zit chef Jake door zijn lastige persoonlijkheid thuis. Een chef zonder restaurant.

Hotspot
Jake besluit een underground restaurant te beginnen, todat dit een foodie-hotspot wordt.

Uniek
Tijd voor een echt restaurant met een uniek concept. In een huiselijke omgeving krijgen de gasten een exclusief diner.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Docu 42 Grams: An Evolution of a Chef gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier