PSV in de play-offs Europa League tegen Apollon Limassol

PSV in de play-offs Europa League tegen Apollon Limassol

PSV heeft vanavond in een matige wedstrijd tegen FK Haugesund de play-offs voor een ticket voor het eindtoernooi van de Europa League binnengesleept. De tegenstander in die wedstrijd is het Cypriotische elftal Apollon Limassol.

Limassol verraste door vanavond (15 augustus) met 3-1 te winnen van de Oostenrijkse ploeg Austria Wien. In de heenwedstrijd in Oostenrijk werd het al 1-2 voor Limassol.

PSV speelt donderdag 22 augustus om 21.00 uur in eigen huis en de week daarop (29 augustus) opnieuw om 21.00 op Cyprus.

Bekijk hieronder de samenvatting van de return tussen Apollon Limassol en Austria Wien.

PSV in de play-offs Europa League tegen Apollon Limassol PSV heeft vanavond in een matige wedstrijd tegen FK Haugesund de play-offs voor een ticket voor het eindtoernooi van de Europa League binnengesleept. De tegenstander in die wedstrijd is het Cypriotische elftal Apollon Limassol. Limassol verraste door vanavond (15 augustus) met 3-1 te winnen van de Oostenrijkse ploeg Austria Wien. In de heenwedstrijd in Oostenrijk werd het al 1-2 voor Limassol. PSV speelt donderdag 22 augustus om 21.00 uur in eigen huis en de week daarop (29 augustus) opnieuw om 21.00 op Cyprus. Bekijk hieronder de samenvatting van de return tussen Apollon Limassol en Austria Wien. Samenvatting PSV - FK Haugesund (voorronde Europa League) Bekijk deze video »
Voetbal :
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op PSV in de play-offs Europa League tegen Apollon Limassol of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: wedstrijd, PSV, cyprus, oostenrijk, europa league, play-offs, austria wien, tegenstander, samenvatting, eigen huis, ticket, video, europa, return


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV