Jort Kelder over de economische situatie: "Niemand snapt het meer"

Jort Kelder over de economische situatie: "Niemand snapt het meer"

Jort Kelder over de economische situatie: "Niemand snapt het meer" Wat als banken in een keer geld gaan vragen om ons geld daar neer te zetten? De eerste banken lijken daar mee bezig te zijn. Jort Kelder reageert hierop: "Dat is het domste wat je kan doen als bank. We zitten in een economisch gebied dat niemand snapt. Het is echt krankzinnig!" Bekijk het fragment hierboven. Jinek is elke werkdag om 23.00 uur te zien op NPO1. Je kunt elke aflevering van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Jort Kelder over omstreden nep-advertenties: 'Tuig van de richel' Bekijk deze video » Varende Mark Rutte en Jort Kelder per toeval in NOS Journaal Bekijk deze video »
Talkshow :
Jort Kelder over de economische situatie: "Niemand snapt het meer"

Wat als banken in een keer geld gaan vragen om ons geld daar neer te zetten? De eerste banken lijken daar mee bezig te zijn. Jort Kelder reageert hierop: "Dat is het domste wat je kan doen als bank. We zitten in een economisch gebied dat niemand snapt. Het is echt krankzinnig!"

Bekijk het fragment hierboven. Jinek is elke werkdag om 23.00 uur te zien op NPO1. Je kunt elke aflevering van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jort Kelder over de economische situatie: "Niemand snapt het meer" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV