Live special Klimaattop NL maandagavond te zien op NPO 2

Live special Klimaattop NL maandagavond te zien op NPO 2
Vanwege internationale klimaattop in Den Haag

Kijktip :

Maandagavond 25 januari zendt NPO 2 de live special NOS Klimaattop NL uit. De uitzending wordt opgenomen in het Waddencentrum op de Afsluitdijk en is georganiseerd vanwege de internationale klimaattop in Den Haag, op 25 en 26 januari.

NOS Klimaattop NL gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Klimaatverandering
Herman van der Zandt presenteert de uitzending. Hij wordt bijgestaan door weerman en polair meteoroloog Peter Kuipers Munneke, die laat zien waar we nu staan als het gaat om de strijd tegen klimaatverandering en onze toekomst. Het doel van de top is namelijk zorgen dat de wereld beter is voorbereid op de heftige gevolgen van de opwarming van de aarde.

Stortbuien
De laatste jaren wordt de wereld in toenemende mate geteisterd door deze gevolgen: van de stijgende zeespiegel en drogere landbouwgronden tot steden die het water van stortbuien niet meer kunnen verwerken. Veel wereldleiders zijn online van de partij, net als bedrijven, jongeren en wetenschappers. Veel van die jongeren en jonge wetenschappers krijgen in de uitzending de kans om hun verhaal te doen.

De special NOS Klimaattop NL is op maandag 25 januari om 20.30 uur te zien op NPO 2. Je kunt daarna de special NOS Klimaattop NL terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Live special Klimaattop NL maandagavond te zien op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier