Vrijdag bij Beau: afvaller van The Masked Singer schuift aan

Vrijdag bij Beau: afvaller van The Masked Singer schuift aan
De gasten van vrijdag 3 december

Kijktip :

Vanaf deze week kun je weer elke werkdag genieten van gesprekken aan tafel bij Beau van Erven Dorens. Bekijk hieronder welke gasten er bij Beau aan tafel zitten op vrijdag 3 december.

De gasten bij Beau van vrijdag 3 december

  • Steeds meer ongevaccineerde zwangere vrouwen op de IC, het vertrek van Olav Mol en het cancellen van de familie Meiland. Het nieuws van de week bespreken we vanavond bij Beau met Roos Moggré, Giedo van der Garde en Marc-Marie Huijbregts.

  • 12 jaar lang keken iedere vrijdagavond miljoenen mensen naar Baantjer. Deze week is het 15 jaar geleden dat de laatste aflevering van Baantjer werd uitgezonden. We blikken in Beau terug met Marian Mudder, Victor Reinier en Peter Römer.

  • Vanavond schuift de afvaller van het succesvolle programma The Masked Singer aan bij Beau. Wie komt er uit het pak tevoorschijn en hield deelname maandenlang verborgen?

Beau is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag bij Beau: afvaller van The Masked Singer schuift aan of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV