Vanavond op tv: nieuw seizoen Het mooiste meisje van de klas, docu How to Survive a Pandemic

Vanavond op tv: nieuw seizoen Het mooiste meisje van de klas, docu How to Survive a Pandemic
De tv-tips van Gids.tv voor donderdag 21 april

Kijktip :

Vanavond gaat een nieuwe reeks van Het mooiste meisje van de klas van start op NPO 1. Verder onder meer de documentaire How to Survive a Pandemic. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor donderdag 21 april.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Keuringsdienst van waarde: tapas

NPO 3
20:25 uur

Deze week doet Keuringsdienst van waarde onderzoek naar tapas. Het vooruitzicht dat er vrijdag weer geborreld mag worden, sleept velen door de week. Maar kom bij die borrel niet aan met doodgewone hapjes. Tegenwoordig is het tapas wat de klok slaat. Kleine hapjes in plastic bakjes. Van blokjes oude kaas tot kipsaté: tapas staat er in dikke letters op. Maar tapas, was dat niet typisch Spaans?

Actiefilm: Taken

RTL 7
20:30 uur

Op RTL 7 is vanavond de spetterende actiefilm Taken te zien. Met veel tegenzin laat Bryan Mills, een voormalige CIA-agent, zijn 17-jarige dochter met een vriendin naar Parijs gaan. De meisjes worden daar uit hun appartement ontvoerd door een beruchte Albanese bende die gespecialiseerd is in vrouwenhandel. Bryan haalt alles uit de kast om zijn dochter te vinden en haar te bevrijden uit de klauwen van de genadeloze criminelen.

Comedydrama: Vice

Veronica
20:30 uur

Veronica zendt vanavond het de veelgeprezen politieke comedy Vice uit. De film vertelt het waargebeurde verhaal van Dick Cheney, een van de belangrijkste vicepresidenten in de geschiedenis van de Verenigde Staten. Als vicepresident onder George W. Bush was hij berucht om zijn omstreden standpunten. Zo was hij een voorstander van de 'War on Terror' en de Iraakse Oorlog.

Terug: Het mooiste meisje van de klas

NPO 1
21:30 uur

Het mooiste meisje van de klas is terug met een nieuwe reeks afleveringen. Femke Huijsmans, het meisje met de stralende lach en de mooie ogen, wordt op haar achtste wees. Samen met haar zus wordt ze in een pleeggezin geplaatst. Maar wat haar klasgenoten op 't Hooghe Landt in Amersfoort niet weten, is dat het opgroeien in het pleeggezin een traumatische ervaring is voor Femke. Ze gaat echter niet bij de pakken neerzitten.

Docu: How to Survive a Pandemic

NPO 2
22:35 uur

De documentaire How to Survive a Pandemic neemt ons mee terug in de tijd en volgt in realtime de ontwikkeling van het COVID-19-vaccin. Van het testen op vrijwilligers tot de wereldwijde verspreiding van het vaccin: elke stap wordt in deze film nauwgezet gevolgd. Kort na het uitbreken van de pandemie werd gestart met de opnames en gedurende de daaropvolgende achttien maanden wordt het werk van laboranten, wetenschappers en journalisten gevolgd.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV