Vanavond op tv: slotaflevering serie Sihame en College Tour start met Usain Bolt

Vanavond op tv: slotaflevering serie Sihame en College Tour start met Usain Bolt
De tv-tips van Gids.tv voor zondag 16 oktober

Kijktip :

Vanavond, zondag 16 oktober, is de laatste aflevering van de dramaserie Sihame te zien. Hoe loopt dit verhaal af? We zien het om 20:17 uur bij NPO 3. Bekijk de tv-tips van Gids.tv voor zondag 16 oktober hieronder.

Lees verder onder de video.

Grensoverschrijdend gedrag
De voetballiefhebbers kijken naar Ajax - Excelsior en ook zien we een nieuwe aflevering van Five Live. Deze aflevering is bijzonder actueel, want het gaat over mogelijk grensoverschrijdend gedrag achter de schermen van een goed bekeken tv-programma. Het feestje over de goede kijkcijfers wordt meteen overschaduwd als blijkt dat Roderik zijn erotische grenzen aan het verleggen is op de werkvloer. Daarnaast start er een splinternieuw seizoen van College Tour. Zie alle tv-tips van Gids.tv voor zondag 16 oktober hieronder.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Live: Ajax - Excelsior

ESPN
20:00 uur

Ajax en Excelsior spelen vanavond tegen elkaar in de Champions League en de voorbeschouwing begint om 19.55 uur. Deze tiende speelronde van de Eredivisie wordt gespeeld in de Johan Cruijff ArenA. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 23.10 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Bekijk het complete speelschema van Ajax.

Docu: Putin - Master of the Game

Canvas
20:09 uur

Nu de oorlog tussen Oekraïne en Rusland nieuwe dieptepunten bereikt - Oekraïense steden liggen opnieuw hevig onder vuur - is de documentaire Putin - Master of the Game te zien. Wat is het karakter van Vladimir Poetin, de baas van het Kremlin? Welke politieke doelen heeft hij en welke militaire middelen is hij bereid in te zetten?

Slot: Sihame

NPO 3
20:17 uur

De gloednieuwe dramaserie Sihame was wellicht niet het kijkcijfersucces waar NPO 3 op hoopte, maar indruk maakte de serie zeker. Vanavond is de laatste aflevering van Sihame te zien. Hoe loopt dit verhaal af?

College Tour: Usain Bolt

NPO 2
20:22 uur

Vanavond gaat het nieuwe seizoen van College Tour van start op NPO 2. Twan Huys interviewt samen met een zaal vol studenten grote namen uit binnen- en buitenland. In de eerste aflevering is sprintlegende Usain Bolt te gast.

Docu: Changing the Game

NPO 3
20:52 uur

De laatste tijd is steeds meer ophef ontstaan over transgenderatleten. De urgente en ingetogen sportdocumentaire Changing the Game belicht transgenderinclusie van drie jonge topatleten in de Verenigde Staten.

Five Live: grensoverschrijdend gedrag van Roderik?

SBS 6
21:32 uur

Het is nu al één van de meest besproken Nederlandse series van het jaar: Five Live, met hoofdrollen van Linda de Mol en Waldemar Torenstra. Na de spraakmakende eerste aflevering zakten de kijkcijfers iets in. Deze week is de derde aflevering te zien.

Actuele video's

Meer actuele video's