De komkommertijd is nu echt gaande en zowel op tv als op de streamingdiensten is er weinig te beleven. Toch hebben we weer een fiks aantal kijktips kunnen verzamelen. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in augustus 2023.

5 kijktips van Gids.tv

Kanarie (1 augustus)

Videoland (film)

Bron: Cinemien
De film speelt zich af in 1985 tegen een achtergrond van apartheid, religie en oorlog, en volgt een tienerjongen, Johan Niemand, die altijd wordt gepest vanwege zijn liefde voor Britse new wave-muziek en Boy George. Nadat hij wordt opgeroepen om de dienstplicht te vervullen, doet hij auditie voor het legerkoor de Kanaries. Lees hier waar je Kanarie kunt kijken.

Geuze en Gorgels: Geen Controle (9 augustus)

Videoland (realityserie, bingen)

Monica Geuze en Kaj Gorgels in 'Geen Controle'. Bron: Videoland
In de nieuwe serie Geuze & Gorgels: Geen Controle gaan de Temptation Island-presentatoren Monica Geuze en Kaj Gorgels in een podcastbus op avontuur. Ze verlaten hun vaste podcaststudio en laten de luisteraars bepalen wat ze willen horen en zien. Bekijk hier waar je vanaf 9 augustus Geuze en Gorgels: Geen Controle kunt streamen.

Costa!! (13 augustus)

Videoland (film)

Bron: Dutch FilmWorks
Het zonnige Lloret de Mar. Anna reist met haar beste vriendin Bibi naar Spanje om de fameuze club Costa te zien waar haar moeder Frida vroeger als propper werkte. Eenmaal in Lloret blijkt de club helaas al lang niet meer the place to be, maar een vervallen karaokebar. Samen met haar nieuwe vrienden zet Anna alles op alles om de Battle of the Bars te winnen en van de Costa weer de vetste club van de strip te maken. Lees hier waar je de film Costa!! kunt kijken.

A Million Little Things, S5 (21 augustus)

Videoland (serie, bingen)

De serie A Million Little Things focust zich op een groep vrienden uit Boston die zich onder onverwachte omstandigheden hebben verbonden. Hoewel sommigen succesvol zijn en anderen problemen ondervinden met hun loopbaan en relaties, worstelen ze allemaal met het leven. Bekijk hier waar je A Million Little Things kunt streamen.

House of Glory (26 augustus)

Videoland (docuserie, première)

Badr Hari en Rico Verhoeven gaan niet met elkaar strijden in de ring, maar in het nieuwe Videoland-programma House of Glory. Ze gaan op zoek naar nieuw vechtsporttalent in de welterweight klasse die klaar zijn voor een super intense competitie zowel binnen als buiten de ring. Bekijk hier waar je vanaf 26 augustus House of Glory kunt streamen.

Verder op Videoland