Netflix Top 10: Sex Education nieuwe topper, romantische Love at First Sight nu op nummer één

Netflix Top 10: Sex Education nieuwe topper, romantische Love at First Sight nu op nummer één
Best bekeken titels op Netflix

Film :

Elke week is het weer raak: Netflix komt met nieuwe titels die de top-10 van de streamingdienst gaan proberen te bestormen. Gids.tv houdt elke week de top-10 van de streamingdienst in de gaten en houdt je op de hoogte van welke titels er scoren.

Gids.tv geeft je regelmatig de beste tips over welke films en series je kunt kijken op alle streamingdiensten. Bekijk alle overzichten van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

Series op Netflix

1. Sex Education seizoen 4

Gids.tv: ★★★½ | IMDb ★ 8,3

Nu Moordale officieel is gesloten moeten de studenten naar een nieuwe school: Cavendish. Daar houden de avonturen van Otis, Eric, Maeve en alle anderen dan ook definitief op. Zeer popularie hitserie met onder andere acteur Asa Butterfield in de hoofdrol. Lees hier waar je de serie Sex Education seizoen 4 kunt kijken.

Lees hier onze serierecensie van Sex Education seizoen 4

2. Het Gouden Uur, S1 (-1)

Gids.tv: ★★★★ | IMDb ★ 7,7

De heftige en snoeiharde Nederlandse serie met Mocro Maffia-acteur Nasrdin Dchar scoort de pannen van het dak op de streamingdienst. De NPO-serie gaat over Mardik. Het eerste uur na een terroristische aanslag is cruciaal. Mardik is een zeer gedreven rechercheur van Afghaanse afkomst, die enorm wordt gewantrouwd door AIVD-medewerker Joëlle. Dit komt omdat ze iets over zijn verleden heeft ontdekt. Lees hier waar je de serie Het Gouden Uur kunt kijken.

Lees hier onze serierecensie van Het Gouden Uur seizoen 1

3. Liebes Kind [Dear Child] (-1)

Gids.tv: ★★★½ | IMDb ★ 7,5

Lena leeft in volledige afzondering in een streng beveiligd huis met de twee kinderen Hannah en Jonathan. Ze eten, gaan naar het toilet en naar bed op precies voorgeschreven tijden. Zodra een mysterieuze man de kamer binnenkomt, gaan ze in de rij staan om hun handen te laten zien. Lees hier waar je Liebes Kind kunt kijken.

Lees hier onze serierecensie van Liebes Kind.

4. Virgin River, S5 (-1) In de serie draait het allemaal om Melinda, een verpleegster uit LA die een nieuwe start wil maken. Ze verhuist naar een afgelegen stadje in het noorden van Californië en komt er al snel achter dat het leven daar niet zo simpel is als ze had verwacht. Lees hier onze serierecensie
5. Murdaugh Murders: A Southern Scandal S2 (NIEUW) Deze Amerikaanse misdaaddocumentaire over het schokkende verhaal van Mallory Beach maakt indruk op de streamingdienst. Na een bootongeluk is een stadje in rep en roer en komt het gruwelijke gedrag van een rijke familie aan het licht. Lees hier waar je deze documentaire Murdaugh Murders: A Southern Scandal kunt kijken.
6. Band of Brothers, S1 (-2) IJzersterke oorlogserie gemaakt door Steven Spielberg en Tom Hanks. Het verhaal begint met de training in Amerika voorafgaand aan de landing in Normandië en eindigt in het "Adelaarsnest" van Adolf Hitler, aan het einde van de oorlog. Band of Brothers is gebaseerd op het gelijknamige boek van Stephen Ambrose. Lees hier onze serierecensie van Band of Brothers.
7. Love is Blind, S5 (NIEUW) Liefhebbers van datingshows hebben een feestavond. Het nieuwe seizoen 'Love is Blind' is nu te zien bij Netflix. En dat terwijl seizoen vier pas een halfjaar geleden is afgelopen. Gaat Cupido raak schieten? Lees hier waar je realityserie Love is Blind kunt kijken.
8. The Pacific, S1 (+2) Deze Emmy-winnende en zusterserie van Band of Brothers uit 2010 werd zeer enthousiast ontvangen. We volgen Robert Leckie, Eugene Sledge en John Basilone, drie Amerikaanse mariniers van de First Marine Division. Hun levens zijn vervlochten met op de achtergrond de strijd in de Pacific ten tijde van de Tweede Wereldoorlog. Lees hier onze serierecensie van The Pacific seizoen 1
9. Who is Erin Carter? [Palomino] (-1) Erin Collantes is een Britse lerares die de droom van een expat in Spanje waarmaakt. Daar raakt ze betrokken bij een overval op een supermarkt. Wanneer een van de overvallers beweert haar te herkennen, dreigt Erins leven uiteen te vallen. In Palomino, een stad vol geheimen, moet Erin vechten om haar naam te zuiveren en haar familie te beschermen. Lees ook de recensie.
10. Inside the World's Toughest Prisons S7 (-5) Onderzoeksjournalisten laten zich vrijwillig opsluiten in de meest geweldadige gevangenissen ter wereld. Waar intimidatie, wreedheid heersen in een keiharde wereld tussen de criminelen. Lees hier waar je de serie Inside the World's Toughest Prisons kunt kijken.

Films op Netflix

1. Love at First Sight (+1)

Gids.tv: ★★★ | IMDb ★ 6,9

Bron: Netflix
Hadley en Oliver ontmoeten elkaar door een speling van het lot op de luchthaven van New York. In korte tijd leren ze elkaar in het vliegtuig beter kennen. Helaas verliezen ze elkaar bij aankomst in Londen uit het oog. De kans dat ze elkaar ooit zullen terugzien is miniem. Misschien helpt Cupido wel een handje. Romantiek op Netflix scoort vaak goed. Lees hier waar je de film Love at First Sight kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van Love at First Sight.

2. 65 (-2)

Gids.tv: ★★½ | IMDb ★ 5,7

Bron: Sony Pictures Releasing International
Dino's schieten met Adam Driver is succesvol op Netflix en de film staat trots op twee. Na een rampzalige crash op een onbekende planeet ontdekt piloot Mills al snel dat hij eigenlijk op aarde is gestrand... 65 miljoen jaar geleden. En dan ontmoet hij Koa. Lees hier waar je de film 65 kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van 65

3. Snake Eyes: G.I. Joe Origins (NIEUW)

IMDb ★ 5,4

Bron: Paramount Pictures
In deze actiefilm uit het jaar 2021 spelen Henry Golding en Samara Weaving de hoofdrollen. Hij wil één van de elite-moordenaars van de Arashikage-clan zijn, maar de weg naar deze kringen is doordrenkt van zweet en bloed. Lees hier waar je de film Snake Eyes: G.I. Joe Origins kunt kijken.

4. Grenzeloos Verraad (NIEUW) Het boerengezin Wesseling biedt tijdens de Tweede Wereldoorlog onderdak aan meerdere Joodse gezinnen, totdat ze op een dag gedwongen worden om een groep Duitse soldaten te ontvangen. Dan leren ze de de Duits-Nederlandse officier Ludwig Mengelberg kennen. Oorlogsfilm van eigen bodem. Lees hier onze streamingrecensie
5. Spy Kids: Armageddon (NIEUW). De kinderen - Tony en Patty Tango-Torrez genaamd - van de beste geheim agenten ter wereld zorgen er per ongeluk voor dat een game-ontwikkelaar een zeer gevaarlijk computervirus kan loslaten. Familiefilm vooral geschikt voor kinderen. Lees hier onze filmrecensie.
6, The Talented Mr. Ripley (NIEUW) Filmklassieker met Matt Damon, Gwyneth Paltrow en Jude Law in de hoofdrollen. Een charmante sociopaat dringt het weelderige leven van een jonge rijke erfgenaam binnen. En hij laat zich door niets of niemand tegenhouden om het mondiane leven te behouden. Lees hier waar de film The Talented Mr. Ripley kunt kijken.
7. The Black Book (NIEUW) In deze gruwelijke misdaadthriller neemt een rouwende man het recht in eigen handen om de gerechtigheid van zijn zoon te krijgen. Een Nigeriaanse thriller met Richard Mofe-Damijo in de hoofdrol. Lees hier waar je de film The Black Book kunt kijken.
8. De Croods 2: een nieuw begin (-4) De bijzondere prehistorische familie de Croods wordt uitgedaagd door een rivaliserende familie, de Bettermans, die beweren beter en meer ontwikkeld te zijn. Animatie voor de hele familie. Lees hier waar je de film De Croods 2: een nieuw begin kunt kijken.
9. Jaane Jaan (NIEUW) Wanneer een alleenstaande moeder en haar tienerdochter verstrikt raken in een duistere en dodelijke misdaad, vindt ze een onverwachte bondgenoot in hun buurman, komt een eenvoudige, liefhebbende maar geniale wiskundeleraar te hulp, terwijl een hardnekkige agent zich in de zaak verdiept. Misdaad en thriller uit de stallen van Bollywood. Lees hier waar je de film Jaane Jaan kunt kijken.
10. State of Play (-4) Film uit de oude doos (2009). Een ervaren journalist werk samen met een rookie om het web van leugens te ontrafelen rond de verdachte moord van een vrouw. Misdaad met Russell Crow en Ben Affleck. Lees hier waar je de film State of Play kunt kijken.

Opvallende zaken op de andere streamingdiensten
Op Prime Video ging de serie The Continental: from the World of John Wick in wereldprémiere en die staat direct op de eerste plaats, voor de fantasieserie The Wheel of Time (2). Op 3 staat de Halloweenserie Shelter van de beroemde boeken van Harlan Coben. Op Skyshowtime is de prijswinnende film Tár met Cate Blanchett nieuw binnen. De succesvolle bioscoopfilm Meg 2: The Trench is vanaf 29 september thuis op de bank te zien, en wel op HBO Max.

Actuele video's

Meer actuele video's