Netflix Top 10: The Crown steekt iedere serie naar de kroon, Best. Christmas. Ever! beste film

Netflix Top 10: The Crown steekt iedere serie naar de kroon, Best. Christmas. Ever! beste film
Dit zijn de best bekeken titels van deze week

Film :

Elke week is het weer raak: Netflix komt met nieuwe titels die de top-10 van de streamingdienst gaan proberen te bestormen. Gids.tv houdt elke week de top-10 van de streamingdienst in de gaten en houdt je op de hoogte van welke titels er scoren.

Gids.tv geeft je regelmatig de beste tips over welke films en series je kunt kijken op alle streamingdiensten. Bekijk alle overzichten van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

Series op Netflix

The Crown, S6 (NIEUW)

Gids.tv: ★★★½ | IMDb ★ 8,5

Imelda Staunton als Queen Elizabeth in 'The Crown' seizoen 6
Het eerste deel van deze serie onthult de opbloeiende relatie tussen prinses Diana en Dodi Fayed, voordat een noodlottige autorit verwoestende gevolgen heeft. Natuurlijk is ook de rol van Charles daarin bijzonder opvallend: die wil snel na het noodlottige moment namelijk trouwen met zijn 'echte' grote liefde Camilla. Lees hier waar je The Crown kunt kijken.

Lees ook onze serierecensie van The Crown seizoen 6. De laatste zes afleveringen verschijnen op 14 december.

2. FERRY: de serie (-1)

Gids.tv: ★★★★★ | IMDb ★ 8,1

Frank Lammers en Yannick van de Velden in 'FERRY: de serie'. Bron: Netflix
Ferry Bouman is wanhopig op zoek naar geld en krijgt een gouden kans als een van de grootste dealers in Noord-Brabant wegvalt na een geruchtmakende arrestatie. Bovendien bloeit de prille liefde tussen Ferry en Danielle op en staat er misschien wel een Bruiloft op het programma. Want Danielle zegt volmondig: "Ja, ik wil!" Bekijk hier waar je FERRY: de serie kunt kijken.

Lees ook de serierecensie van FERRY: de serie.

3. Robbie Williams (-1)

Gids.tv: ★★★★ | IMDb ★ 7,3

Zanger vertelt zijn verhaal uit de slaapkamer in de serie 'Robbie Williams'
Deze documentairereeks geeft een bijzonder inkijk in het leven en het hoofd van een van de grootste Britse soloartiesten ooit, Robbie Williams. De vier afleveringen beslaat dertig jaar, en beslaat honderden uren aan intieme, nooit eerder vertoonde persoonlijke archieven. Er wordt aandacht besteed aan zowel de hoogte- als de dieptepunten, die alle in de schijnwerpers stonden. Lees hier waar je Robbie Williams kunt kijken.

Lees ook onze serierecensie van de documentaire Robbie Williams.

4. All the Light We Cannot See (-1) Het verhaal van Marie-Laure, een blinde Franse tiener, en Werner, een Duitse soldaat, wier paden in bezet Frankrijk samenkomen terwijl ze allebei de verwoestingen van de Tweede Wereldoorlog proberen te overleven. Marie-Laure en haar vader, een curator, wonen naast het Natuurhistorisch Museum in Parijs. Als de nazi's de stad bezetten, vluchten ze naar Saint-Malo met een waardevolle diamant uit het museum. Lees ook onze recensie.
5. Suburraeterna (NIEUW) Terwijl chaos bezit neemt van het Rome in 2011 loopt de gevestigde orde gevaar. De nieuwe criminele clans zorgen voor spanningen waardoor de wereld van Suburra een nieuwe wending neemt. Plannen worden gesmeed om een nieuw stadion, een nieuw Colosseum te bouwen. Verschillende belanghebbenden zijn daarbij betrokken naast de maffiafamilies: hoge ambtenaren, parlementariërs, ministers en zelfs het Vaticaan. Lees ook onze recensie.
6. Matt Rife: Natural Selection (NIEUW) Stand-up komedieshow van Matt Rife. Kijk ook de trailer.
7. Criminal Code (NIEUW) De serie Criminal Code werpt een blik op de rauwe werkelijkheid van de zware criminaliteit in het grensgebied. Grote bendes hebben zich daar gevestigd, en politieagenten Suellen en Benício staan tegenover een machtig misdaadsyndicaat. Kijk ook de trailer.
__ 8. Lupin, S3 (-4)__ Nu Assane is ondergedoken, moet hij leren leven zonder zijn vrouw en zijn zoon. Hij beseft dat zijn gezin door hem veel ellende heeft moeten doorstaan en hij besluit om terug te keren naar Parijs om hen een voorstel te doen: Frankrijk verlaten en elders een nieuw leven beginnen. Maar de spoken uit het verleden zijn nooit ver weg, en een onverwachte terugkeer zet zijn plannen op z’n kop. Lees ook onze recensie.
9. How to Become a Mob Boss (NIEUW) Verteller Peter Dinklage begeleidt de kijker in deze serie door deze duister satirische how-to-gids die de opkomst en ondergang van de meest beruchte maffiabazen uit de geschiedenis – van Al Capone tot Pablo Escobar – onderzoekt en hun tactieken voor succes. Lees ook onze recensie
10. Beckham (-4) De vierdelige serie vertelt het verhaal van wereldvoetballer en icoon David Beckham. Het is een van de bekendste namen ter wereld, toch zijn er maar weinig mensen die hem echt kennen. De documentaire neemt je mee naar zijn jeugd in een arbeiderswijk in Oost-Londen, bespreekt zijn drive en vastberadenheid om te winnen en toont zijn worsteling om balans te vinden tussen zijn ambitie, liefde en familie. Het leven van Beckham is er een van hoge pieken en diepe dalen. Lees ook de recensie.

Films op Netflix

Best. Christmas. Ever! (NIEUW)

Gids.tv: ★ | IMDb ★ 4,7

Acteur Jason Biggs (Rob Sanders) en Heather Graham (Charlotte Sanders) in de film 'Best. Christmas. Ever!'
Tijdens de feestdagen stuurt Jackie altijd een opschepperige vakantienieuwsbrief waardoor haar oude studievriendin Charlotte zich waardeloos voelt. Wanneer een speling van het lot Charlotte, haar man Rob en hun gezin enkele dagen voor Kerstmis op de besneeuwde stoep van Jackie en haar man Valentino doet belanden, grijpt Charlotte de kans om te bewijzen dat het 'perfecte' leven van haar oude vriendin onmogelijk zo perfect kan zijn. Lees hier waar je Best. Christmas. Ever! kunt streamen.

Lees ook onze filmrecensie van Best. Christmas. Ever!.

2. The Killer (-1)

Gids.tv: ★★★★ | IMDb ★ 7,4

Michael Fassbender als The Killer in de gelijknamige film.
Na een mislukte klus gaat een huurmoordenaar de strijd aan met zijn opdrachtgevers en zichzelf tijdens een internationale klopjacht, die volgens hem niet persoonlijk is. Lees hier waar je The Killer kunt streamen.

Lees ook onze filmrecensie van The Killer.

The Invisible Man (NIEUW)

Gids.tv: ★★★★ | IMDb ★ 7,1

Cecilia zit gevangen in een relatie met een gewelddadige en alles controlerende wetenschapper. Op een nacht ontvlucht ze haar vriend en weet ze zich, met behulp van haar zus en een vriend, te verstoppen. Wanneer haar ex zich van het leven berooft denkt ze haar normale leven eindelijk weer op te kunnen pakken. Tot haar verstand op de proef wordt gesteld wanneer zich een reeks bizarre gebeurtenissen voordoet en de levens van haar naasten in gevaar zijn. Lees ook waar je The Invisible Man kunt kijken.

4. Dawn of the Planet of the Apes (NIEUW) Nadat een dodelijk virus tien jaar eerder vrijwel de gehele wereldbevolking uitroeide probeert een kleine groep mensen met beperkte middelen te overleven. Tijdens een expeditie stuit een aantal van hen op een groep genetisch geëvolueerde mensapen, aangevoerd door de intelligente chimpansee Caesar. Kijk ook de trailer.
5. See You On Venus (NIEUW) De achttienjarige, zieke Mia wil naar Spanje reizen om haar biologische moeder op te sporen. Ze overtuigt Kyle die gebukt gaat onder het schuldgevoel van een dodelijk ongeluk, om haar te vergezellen op haar zoektocht. Lees ook onze recensie.
6. Locked In (-4) De ongelukkige pasgetrouwde Lina neemt het op tegen haar broze, beschadigde schoonmoeder Katherine. Een affaire zet Lina op een reis van geheimhouding, verraad en moord – en een complot om haar schijnbaar te vernietigen. Maar wie is het echte slachtoffer en wie kan ze echt vertrouwen? Lees ook onze recensie.
7. Alien: Covenant (NIEUW) Een koloniaal schip genaamd Covenant vindt op hun ruimtetocht een onbekende planeet. Het lijkt een mooi paradijs, maar al snel wordt de bemanning opgejaagd door monsterlijke wezens. De enige bewoner blijkt de 'synthetische' David (Michael Fassbender) te zijn, een overlevende van de gedoemde Prometheus expeditie. Kijk ook de trailer.
8. Emma. (NIEUW) Emma Woodhouse is een jonge vrouw die toevallig ontdekt dat ze een goede koppelaarster is. Dat bewijst althans het huwelijk dat ze bijwoont tussen de geliefden die ze heeft weten samen te brengen. Ze besluit haar talent te gebruiken om single vrienden aan een lief te helpen. Intussen is er ook voor haar zelf op amoureus vlak iets op til. Kijk ook de trailer.
9. War for the Planet of the Apes (NIEUW) Caesar en zijn apen worden in een dodelijk conflict gedwongen met een leger van mensen, geleid door een meedogenloze kolonel. Nadat de apen onvoorstelbare verliezen lijden, worstelt Caesar met zijn duistere instincten en begint zo zijn eigen mythische queeste zijn soort te wreken. Kijk ook de trailer.
10. Hotel Sinestra (NIEUW) Tijdens een skivakantie in het Zwitserse Hotel Sinestra wenst de 11-jarige Ava in een boze bui haar overbezorgde ouders weg. De volgende morgen aan het ontbijt zijn alle volwassenen ineens verdwenen. Het feest barst los, want nu kunnen de kinderen alles doen wat ze zelf willen! Kijk ook de trailer.

Actuele video's

Meer actuele video's