Serierecensie: The Umbrella Academy seizoen 2 excelleert in verhaal en heerlijke soundtrack

Serierecensie: The Umbrella Academy seizoen 2 excelleert in verhaal en heerlijke soundtrack
Een disfunctionele superheldenfamilie om van te houden

Film :

Vanaf 31 juli staat de The Umbrella Academy seizoen 2 op Netflix. Na het succes van het eerste seizoen over deze bijzondere superheldenfamilie stond een tweede seizoen al snel op de planning. Het tweede seizoen is wederom puur genieten! Lees hier de recensie van The Umbrella Academy seizoen 2.

Lees hier de serierecensie van het eerste seizoen The Umbrella Academy

Number Five
De broers en zussen Vanya, Luther, Klaus (met overleden broer Ben), Diego en Number Five belanden deze keer in het Dallas van de jaren zestig. Ze bevinden zich echter allemaal op een andere plaats en in een andere tijd. Vinden ze de weg terug naar elkaar? Bovendien is het ook een race tegen de klok, want ze moeten niet alleen de aanleiding van een nucleaire ramp ontdekken, maar ze ook nog eens zien te voorkomen.

Justin H. Min en Robert Sheehan in het tweede seizoen van 'The Umbrella Academy'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★
Wie het eerste seizoen van deze leuke superheldenfamilie heeft gezien, weet wie alle personages zijn, wat ze kunnen en welke problemen ze hebben. Het tweede seizoen geeft gas in een verhaal dat uitblinkt door de rijke setting van de jaren 60. Met oog voor details uit die tijd. Compleet met rijke sets, fantastische locaties en lekkere cast. Actrice Kate Walsh (The Handler) is oogverblindend in kostuums en een vlijmscherpe schurkenrol. Wat deze serie echt goed doet zijn de leuke knipogen naar het eerste seizoen. Zo zien we genoeg oude bekenden terug (En ja, ook Aap Pogo!). De soundtrack (KISS, Boney M, Frank Sinatra en nog veel meer) is absoluut goud en maakt deze serie een heerlijke achtbaanrit die gas geeft op het juiste moment. Vier sterren.

Cast
Naast Tom Hopper (Game of Thrones) en Ellen Page (Juno) zien we ook Robert Sheehan (Bad Samaritan) en Aidan Gallagher (Modern Family). Deze serie is geregisseerd door Jeremy Slater (serie The Exorcist).

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

The Umbrella Academy seizoen 2 staat vanaf 31 juli 2020 op Netflix. De serie bevat 10 afleveringen van ongeveer 47 minuten. Genre: Genre: Actie, Sciencefiction. IMDb-score: 7,9.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV