Wie het laatst lacht: Wendy van Dijk maakt het deze schilder HEEL moeilijk

Wie het laatst lacht: Wendy van Dijk maakt het deze schilder HEEL moeilijk

<em>Wie het laatst lacht</em>: Wendy van Dijk maakt het deze schilder HEEL moeilijk Wendy van Dijk vermomt als iemand anders, maakt er een puinhoop van in haar SBS6-programma Wie Het Laatst Lacht. Ze helpt de schilder, maar maakt het hem wel heel moeilijk. Bekijk het fragment uit Wie Het Laatst Lacht hierboven terug. Wie Het Laatst Lacht is elke vrijdag om 20:30 te zien op SBS6. Je kunt de leukste fragmenten van Wie Het Laatst Lacht terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Yoga-video met Wendy van Dijk deel 2: "Er komt ook een derde en vierde deel" Bekijk deze video » Zien: Rico Verhoeven heeft irritantste interview ooit in Wie het laatst lacht Bekijk deze video »
TV :
Wie het laatst lacht: Wendy van Dijk maakt het deze schilder HEEL moeilijk

Wendy van Dijk vermomt als iemand anders, maakt er een puinhoop van in haar SBS6-programma Wie Het Laatst Lacht. Ze helpt de schilder, maar maakt het hem wel heel moeilijk.

Bekijk het fragment uit Wie Het Laatst Lacht hierboven terug.

Wie Het Laatst Lacht is elke vrijdag om 20:30 te zien op SBS6. Je kunt de leukste fragmenten van Wie Het Laatst Lacht terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Wie het laatst lacht: Wendy van Dijk maakt het deze schilder HEEL moeilijk of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV