Ronald Koeman blikt vooruit op El Clásico: "Positie Messi bepalend" (video)

Ronald Koeman blikt vooruit op El Clásico: "Positie Messi bepalend" (video)

Ronald Koeman heeft vandaag een spannend duel op de agenda staan. Hij zal de eerste El Clásico als trainer met FC Barcelona spelen tegen Real Madrid. Hij heeft een goed gevoel over het team en kijkt zeer uit naar de wedstrijd. Hij vertelt over de speler Lionel Messi, die veel vrijheid vraagt en krijgt. Volgens Koeman is hij nog steeds de beste speler, die een positie moet krijgen waar hij beslissend kan zijn.

Bekijk de video van Ziggo Sport hieronder.

<em>Ronald Koeman</em> blikt vooruit op El Clásico: &quot;Positie Messi bepalend&quot; (video) Ronald Koeman heeft vandaag een spannend duel op de agenda staan. Hij zal de eerste El Clásico als trainer met FC Barcelona spelen tegen Real Madrid. Hij heeft een goed gevoel over het team en kijkt zeer uit naar de wedstrijd. Hij vertelt over de speler Lionel Messi, die veel vrijheid vraagt en krijgt. Volgens Koeman is hij nog steeds de beste speler, die een positie moet krijgen waar hij beslissend kan zijn. Bekijk de video van Ziggo Sport hieronder. Bekijk ook Ronald Koeman: "Fati wordt de beste aanvaller ter wereld" (video) Bekijk deze video »
Voetbal :
Ronald Koeman blikt vooruit op El Clásico: "Positie Messi bepalend" (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ronald Koeman blikt vooruit op El Clásico: "Positie Messi bepalend" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen