Kijken: Bekende moeders schrijven brief tegen coronamaatregelen op scholen

Kijken: Bekende moeders schrijven brief tegen coronamaatregelen op scholen

Een grote groep bekende moeders luidt in een brandbrief de noodklok. Ze vinden de coronamaatregelen op scholen levensgevaarlijk voor hun kinderen. Onder meer Doutzen Kroes en Fajah Lourens zitten achter de brief.

Kijken: <em>Bekende moeders</em> schrijven brief tegen <em>coronamaatregelen</em> op scholen Een grote groep bekende moeders luidt in een brandbrief de noodklok. Ze vinden de coronamaatregelen op scholen levensgevaarlijk voor hun kinderen. Onder meer Doutzen Kroes en Fajah Lourens zitten achter de brief. Volgens Lourens zijn de scholen op dit moment een "strafkamp voor hun kinderen" in plaats van een veilige haven zoals dat zou moeten zijn. Bekijk het hele fragment uit RTL Boulevard hierboven. Video: politici reageren op brandbrief BN'er-moeders: "Best wel zorgelijk" Bekijk deze video » Video: geen verwachte versoepelingen na Catshuisoverleg Bekijk deze video »
Show :
Kijken: Bekende moeders schrijven brief tegen coronamaatregelen op scholen

Volgens Lourens zijn de scholen op dit moment een "strafkamp voor hun kinderen" in plaats van een veilige haven zoals dat zou moeten zijn.

Bekijk het hele fragment uit RTL Boulevard hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kijken: Bekende moeders schrijven brief tegen coronamaatregelen op scholen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier