Anna Maria van 't Hek in De Vooravond: "Yab Yum was maar een theater"

Anna Maria van 't Hek in De Vooravond: "Yab Yum was maar een theater"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van maandag 19 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond terugkijken via Gids.tv.

Dertien jaar geleden sloot Yab Yum, het legendarische bordeel aan het Amsterdamse Singel, haar deuren. Het was een plek waar niets te gek was, volop bezocht door royals, filmsterren en voetballers. Ook grote criminelen kwamen regelmatig langs, wat uiteindelijk voor de definitieve sluiting heeft gezorgd. Regisseur Anna Maria van 't Hek maakte er een documentaire over.

Anna Maria van 't Hek in <em>De Vooravond</em>: &quot;Yab Yum was maar een theater&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van maandag 19 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond terugkijken via Gids.tv. Dertien jaar geleden sloot Yab Yum, het legendarische bordeel aan het Amsterdamse Singel, haar deuren. Het was een plek waar niets te gek was, volop bezocht door royals, filmsterren en voetballers. Ook grote criminelen kwamen regelmatig langs, wat uiteindelijk voor de definitieve sluiting heeft gezorgd. Regisseur Anna Maria van 't Hek maakte er een documentaire over. De documentaire Yab Yum is op maandag 19 april om 20.30 uur te zien op NPO 2. Je kunt daarna de documentaire Yab Yum terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Anna Maria van 't Hek in De Vooravond: "Yab Yum was maar een theater"

De documentaire Yab Yum is op maandag 19 april om 20.30 uur te zien op NPO 2. Je kunt daarna de documentaire Yab Yum terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Anna Maria van 't Hek in De Vooravond: "Yab Yum was maar een theater" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier