Eerste aflevering Voetbaldroom gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Eerste aflevering Voetbaldroom gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Eerste aflevering Voetbaldroom gemist? Bekijk hier de hele uitzending De vierdelige documentaireserie Voetbaldroom volgt jonge voetbaltalenten elke stap op weg naar het heilige doel: profvoetballer worden. Elke zondag om 21:15 uur op NPO 3. DroomTrainers, ouders, scouts en zaakwaarnemers dromen met de jonge voetballers mee. Maar, hoe realistisch is die droom eigenlijk en welke prijs moeten ze ervoor betalen? SlagenDe kans van slagen is klein, maar dat weerhoudt de spelers en hun families er niet van om er alles voor te doen en te laten om die droom te verwezenlijken. KritischDe succesvolle profvoetballers Wout Weghorst en Marten de Roon zijn in de docuserie kritisch over de huidige manier van opleiden, die volgens de profs ook vele slachtoffers kent. Video: Jeugdtrainers over kleine Bazoer: "Lieve en rustige jongen" Bekijk deze video » Humberto gemist? Wesley Sneijder wil als trainer terugkeren in de voetbalwereld Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

De vierdelige documentaireserie Voetbaldroom volgt jonge voetbaltalenten elke stap op weg naar het heilige doel: profvoetballer worden. Elke zondag om 21:15 uur op NPO 3.

Droom
Trainers, ouders, scouts en zaakwaarnemers dromen met de jonge voetballers mee. Maar, hoe realistisch is die droom eigenlijk en welke prijs moeten ze ervoor betalen?

Slagen
De kans van slagen is klein, maar dat weerhoudt de spelers en hun families er niet van om er alles voor te doen en te laten om die droom te verwezenlijken.

Kritisch
De succesvolle profvoetballers Wout Weghorst en Marten de Roon zijn in de docuserie kritisch over de huidige manier van opleiden, die volgens de profs ook vele slachtoffers kent.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Voetbaldroom

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Eerste aflevering Voetbaldroom gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier