Opstandelingen in Arnhem gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Opstandelingen in Arnhem gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Opstandelingen in Arnhem gemist? Bekijk hier de hele uitzending In deze aflevering van Opstandelingen gaat Sophie Hilbrand naar Arnhem, waar inwoners de strijd aan gaan met een wethouder. GevaarMarloes en Jeroen wonen op een oude boot in een industriehaven van de Nederrijn, maar al jaren lopen ze dagelijks gevaar aangevaren te worden door vrachtschepen. BeloftesNet als vele andere woonbootbewoners is hen al jaren een andere ligplaats beloofd, maar de gemeente komt steevast haar beloftes niet na. Ligt dat aan een onwillige wethouder of een zwakke en volgzame gemeenteraad? StrijdSophie volgt Jeroen en Marloes als zij namens de bewoners de strijd aangaan. Ze komen erachter dat de wethouder met heel andere oplossingen gaat komen dan waar de bewoners op hoopten. Sophie Hilbrand over nieuw seizoen Opstandelingen: "Ze gaan er helemaal voor" (Tijd voor MAX) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In deze aflevering van Opstandelingen gaat Sophie Hilbrand naar Arnhem, waar inwoners de strijd aan gaan met een wethouder.

Gevaar
Marloes en Jeroen wonen op een oude boot in een industriehaven van de Nederrijn, maar al jaren lopen ze dagelijks gevaar aangevaren te worden door vrachtschepen.

Beloftes
Net als vele andere woonbootbewoners is hen al jaren een andere ligplaats beloofd, maar de gemeente komt steevast haar beloftes niet na. Ligt dat aan een onwillige wethouder of een zwakke en volgzame gemeenteraad?

Strijd
Sophie volgt Jeroen en Marloes als zij namens de bewoners de strijd aangaan. Ze komen erachter dat de wethouder met heel andere oplossingen gaat komen dan waar de bewoners op hoopten.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Opstandelingen

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Opstandelingen in Arnhem gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier