Hugo de Jonge over besmettingen: "Stabiliseert, maar nog te hoog" (video)

Hugo de Jonge over besmettingen: "Stabiliseert, maar nog te hoog" (video)

Coronaminister Hugo de Jonge vertelt dat de hoeveelheid besmettingen aan het stabiliseren is. Dit betekent dat de aantallen niet verder zullen stijgen en dat is goed nieuws. Volgens het Outbreak Management Team (OMT) is het nu niet nodig extra maatregelen te nemen, zo zei premier Rutte.

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder.

<em>Hugo de Jonge</em> over besmettingen: &quot;Stabiliseert, maar nog te hoog&quot; (video) Coronaminister Hugo de Jonge vertelt dat de hoeveelheid besmettingen aan het stabiliseren is. Dit betekent dat de aantallen niet verder zullen stijgen en dat is goed nieuws. Volgens het Outbreak Management Team (OMT) is het nu niet nodig extra maatregelen te nemen, zo zei premier Rutte. Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Bekijk ook Op1 gemist? Uitspraak 'dansen met Janssen' is een blunder van het kabinet Bekijk deze video » Mark Rutte: "Scherpe blik op horeca maar geen nieuwe coronamaatregelen" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Hugo de Jonge over besmettingen: "Stabiliseert, maar nog te hoog" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier