Lang Leve de Liefde: kan Mariët verliefd worden op een moederskindje?

Lang Leve de Liefde: kan Mariët verliefd worden op een moederskindje?

Donderdag 15 juni 2023 om 20:08

Lang Leve de Liefde: Amber weigert een knuffel van Bart en vergelijkt hem met een hond

In Lang Leve de Liefde ontmoeten we Kevin, die is opgegeven door zijn zus. Kevin is een gevoelige jongen die houdt van wandelen en eendjes voeren. Hij gaat op date met Mariët, die toevallig ook van wandelen houdt. Gedurende hun volgende gesprekken komen ze steeds meer overeenkomsten tegen. Kevin is alleen wel een echt moederskindje, maar is dat is slecht?

Bekijk hieronder het fragment van Lang Leve de Liefde.

Lang Leve de Liefde: kan <em>Mariët</em> verliefd worden op een moederskindje? Lang Leve de Liefde: Amber weigert een knuffel van Bart en vergelijkt hem met een hond In Lang Leve de Liefde ontmoeten we Kevin, die is opgegeven door zijn zus. Kevin is een gevoelige jongen die houdt van wandelen en eendjes voeren. Hij gaat op date met Mariët, die toevallig ook van wandelen houdt. Gedurende hun volgende gesprekken komen ze steeds meer overeenkomsten tegen. Kevin is alleen wel een echt moederskindje, maar is dat is slecht? Bekijk hieronder het fragment van Lang Leve de Liefde. Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: hit Let it go in een nieuw 'vals jasje' gestoken Bekijk deze video » Pijnlijk in Lang Leve de Liefde: voldoet Vishani's oogkleur wel aan Joys eisen? Bekijk deze video » Bianca in Lang Leve de Liefde: 'Ik vind mezelf er goed uit zien' Bekijk deze video » Wordt er wel genoeg geflirt tussen Vishani en Joy? (Lang Leve de Liefde) Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: 'Zou je intiem met mij willen zijn?' Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: 'lief zijn' is een afknapper, wat is Barts uitstraling? Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: is Amber te hard voor de zachtaardige Bart? Bekijk deze video » Bijzonder in Lang Leve de Liefde: May May flirt met allerlei wezens Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's