Joran van der Sloot zit sinds juni in één van de beruchtste gevangenissen van Amerika in Alabama. Hij wordt daar voor de rechter gedaagd door de moeder van Nathalie Holloway. Van der Sloot zou de moeder van het vermiste meisje hebben afgeperst. De justitie van de VS probeert een deal met Joran te maken, maar die zou alleen door gaan bij een bekentenis van de Nederlander.

Nooit meer vrij
Joran van der Sloot lijkt zich neergelegd te hebben bij het feit dat hij nooit meer vrij gaat komen. In een kort gesprek met De Telegraaf vertelt Joran van der Sloot dat hij vindt dat zijn toekomst er somber uitziet. "Eerlijk gezegd verwacht ik dat ik nooit meer vrijkom", aldus Van der Sloot. "Ik heb het allemaal aan mezelf te wijten".

Peru
Tien jaar geleden werd Van der Sloot wel veroordeeld voor de dood van de 21-jarige Peruaanse studente Stephany Flores. Hij kreeg 28 jaar gevangenisstraf, en zal na terugkeer uit de Verenigde Staten het restant van die straf moeten uitzitten in Peru.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Nieuws