Deze films en series zijn nieuw op NPO Plus in november 2020

Deze films en series zijn nieuw op NPO Plus in november 2020
Met onder meer Goldie en The Split seizoen 2

Nieuws :

De dagen worden korter, de lekkere koude avonden bij de centrale verwarming worden langer. NPO Plus speelt daar op in met flink wat nieuw materiaal! Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en serie die je kunt streamen in november 2020.

1. Goldie (6 november)

NPO Plus


De eigenwijze New Yorkse tiener Goldie heeft één missie en droom: beroemd worden. Haar dromen over roem zal ze echter moeten koppelen aan een weerbarstige realiteit: haar moeder is opgepakt en haar twee jonge zusjes dreigen uit huis geplaatst te worden. Bekijk hier waar je Goldie kunt kijken.

Deze film is op 6 november ook te zien op NPO 3.

2. The Sandhamn Murders, S4 (9 november)

NPO Plus


Als er een moord gepleegd wordt op het rustige eiland Sandhamn komt inspecteur Thomas Andreasson, die gescheiden is na de dood van zijn eerste kind, in actie. Hij wordt bij zijn onderzoek geholpen door jeugdvriendin Nora Linde, die een zomerhuis bezit op Sandhamn. Bekijk hier waar je The Sandhamn Murders kunt streamen.

Ook te zien op NPO 3 vanaf 28 november.

3. The Durrels in Corfu, S4 (13 november)

NPO Plus


Louisa Durrell woont met haar vier tegendraadse kinderen in het Engelse Bournemouth, waar ze het als alleenstaande moeder allesbehalve makkelijk heeft. Op een dag besluit ze het roer radicaal om te gooien en met haar gezin naar Corfu te verhuizen om daar een nieuw leven op te bouwen. Bekijk hier waar je The Durrels in Corfu kunt streamen.

Ook te zien op NPO 2 vanaf 18 november.

4. The Split, S2 (15 november)

NPO Plus


De zesdelige serie volgt het leven van de familie Defoe. De hele familie werkt in het familiebedrijf met echtscheidings - en familierechtadvocaten, behalve de oudste zus Hannah (gespeeld door Nicola Walker). Zij werkt voor het rivaliserende advocatenkantoor Noble & Hale. Bekijk hier waar je The Split kunt streamen.

Ook te zien op NPO 1 vanaf 15 november.

5. Des, S1 (27 november)

NPO Plus


Des vertelt het verhaal van de beruchte Britse seriemoordenaar Dennis Nilsen die tussen 1978 en 1983 minstens vijftien jonge mannen van het leven beroofde. De man, door de pers vaak The Muswell Hill Murderer genoemd, zou hun lichamen vervolgens gebruiken voor necrofiele doeleinden. Bekijk hier waar je Des kunt streamen.

6. The Guilty (30 november)

NPO Plus


In een meldkamer van de alarmcentrale beantwoordt Asger Holm een noodoproep van een ontvoerde vrouw. Wanneer de verbinding plotseling wordt verbroken begint de zoektocht naar de vrouw en haar ontvoerder. Lees hier waar je Den Skyldige kunt kijken.

Ook te zien op NPO 3 vanaf 30 november.

7. Sanditon, S1 (30 november)

NPO Plus


De serie speelt zich af aan het begin van de negentiende eeuw in Groot-Brittannië. Sanditon is een plaats die snel verandert. Dit eens slaperige vissersdorpje is bezig te veranderen in een hip spa-resort. Bekijk hier waar je Sanditon kunt streamen.

Ook te zien op NPO 2 vanaf 30 november.


Bekijk ook de nieuwe releases op Netflix, Disney+, Videoland, NPO Plus, Ziggo Movies & Series XL en Amazon Prime Video.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Deze films en series zijn nieuw op NPO Plus in november 2020 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV