Pathé trakteert 7 november op De Matchmaker: bekijk hoe je de film gratis huurt

Pathé trakteert 7 november op De Matchmaker: bekijk hoe je de film gratis huurt
Nederlandse comedy met Benja Bruijning nu bij Pathé Thuis

Film :

De maatregelen zijn weer aangescherpt in de coronacrisis, wat betekent dat de bioscopen weer gesloten zijn. Gelukkig heeft Pathé Thuis daarom besloten om weer gratis films aan te bieden, zodat je die vanuit je eigen luie stoel kunt bekijken. Zaterdag 7 november kun je kijken naar De Matchmaker.

Geen code nodig
In tegenstelling tot de acties in april, heb je voor deze film geen code nodig. Wil je deze film gratis bekijken? Ga dan naar de website of app van Pathé Thuis en klik op 'kijk vanaf €0,-'. Vervolgens heb je 30 dagen de tijd om de film te starten. Wanneer je eenmaal bent begonnen heb je 48 uur om deze af te kijken.

Bekijk hier de Gids.tv-recensie over De Matchmaker.

De Matchmaker
Fotograaf Chris keert na een gebrek aan opdrachten terug naar huis, en maakt een promovideo voor een datingsite met zijn moeder Marja stiekem in de hoofdrol. Ze blijkt enorm populair en de reacties van mannen stromen binnen. Na enige verbazing durft Marja, met haar zoon Chris als matchmaker, het datingavontuur aan te gaan. Ze maken van alles mee en moeder en zoon worden geconfronteerd met zichzelf, elkaar en ook gebeurtenissen uit het verleden komen bovendrijven. In de film zijn onder anderen Ariane Schluter, Benja Bruijning en Georgina Verbaan te zien.

De tweet die Pathé zojuist over deze actie plaatste zie je hierboven. Hieronder zie je de trailer van De Matchmaker.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Pathé trakteert 7 november op De Matchmaker: bekijk hoe je de film gratis huurt of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV