Vanavond op tv: nieuw seizoen The Voice of Holland, start Undercover seizoen 1

Vanavond op tv: nieuw seizoen The Voice of Holland, start Undercover seizoen 1
De tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 20 november

Kijktip :

Vanaf vanavond is op RTL 4 een nieuw seizoen van The Voice of Holland te zien, waarin ook een nieuwe coach aantreedt: Jan Smit. Verder onder meer de start van het eerste seizoen van Undercover op SBS6. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 20 november.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Terug: The Voice of Holland

RTL 4
20:05 uur

Het nieuwe seizoen van The Voice of Holland gaat deze vrijdag van start. De komende weken krijgen de grootste zangtalenten weer de kans om van zich te laten horen. The Voice heeft dit jaar een nieuwe coach: Jan Smit. Samen met Ali B, Anouk en Waylon selecteert hij de beste talenten door in de Blind Auditions de stoel te draaien als hij overtuigd is. Chantal Janzen en Martijn Krabbé zijn opnieuw de presentatoren van dienst.


Nieuw: Undercover seizoen 1

SBS 6
20:30 uur

SBS6 brengt de Nederlands-Vlaamse Netflix-hitserie Undercover naar de televisie. Ideaal voor wie geen Netflix-abonnement heeft en de misdaadserie graag nog wil zien. De Nederlander Ferry Bouman (gespeeld door Frank Lammers) is één van de grootste xtc-producenten ter wereld. Hij woont in een villa in Limburg, maar zit tijdens de weekenden en vakanties op een camping op een paar honderd meter van zijn huis.


Droomhuis Gezocht: rust in Nedersaksen

NPO 1
20:35 uur

In de laatste aflevering van het seizoen helpt Carrie ten Napel 65-plussers Mart en Marita bij hun zoektocht naar een huis in de Duitse deelstaat Nedersaksen. Sybrand Niessen is er deze aflevering, opgenomen in coronatijd, niet bij. De twee zijn al 50 jaar getrouwd en werken allebei niet meer. Ze houden erg van de natuur en trekken er dan ook graag op uit, op de fiets, lopend of met de camper. Ook zijn de lid van de nudistenvereniging.


Nieuw: Louis Theroux - Life on the Edge

NPO 3
21:00 uur

Louis Theroux gaat in de nieuwe docuserie Life on the Edge terug naar de mensen uit zijn programma's van de afgelopen 25 jaar die hem het meest zijn bijgebleven. Tijdens de coronacrisis zoekt hij uit hoe het nu met ze gaat. In de eerste aflevering blikt Louis Theroux terug op zijn eerste documentaires en onderzoekt hij hoe de overtuigingen van mensen hen in conflict kunnen brengen met de reguliere samenleving.


Tv-première: The Guilty

NPO 3
22:35 uur

NPO 3 zendt vanavond de Deense thriller The Guilty uit. In afwachting van een rechtszaak omtrent zijn handelen bij een incident, is politieagent Asger uit zijn functie ontheven en gedwongen om bij de alarmcentrale te werken. Hij beantwoordt een noodoproep van een verwarde vrouw, die vermoedelijk slachtoffer van een ontvoering is. Met de telefoon als enige hulpmiddel begint Asger een race tegen de klok om de vrouw op te sporen.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: nieuw seizoen The Voice of Holland, start Undercover seizoen 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier