Tv-première Den of Thieves zie je dinsdag op Veronica

Tv-première Den of Thieves zie je dinsdag op Veronica
Ook te streamen via Netflix

Kijktip :

Dinsdagavond (15 december) is de tv-première van de keiharde actiefilm Den of Thieves te zien op Veronica. Met Gerard Butler in de hoofdrol weet je wat je krijgt: een enorme testosteronbom en flink wat adrenaline, gepaard aan spectaculaire actiescènes. Je kunt Den of Thieves streamen via onder meer Netflix.

Het verhaal
Iedere dag wordt er 120 miljoen dollar in contanten uit de omloop genomen en vernietigd door de centrale bank van de Verenigde Staten, de 'Federal Reserve'. Een beruchte dief smeedt het plan om de meest gedurfde bankroof te bewerkstelligen, pal onder de neus van de meest gevreesde afdeling van wetshandhaving. De roof kent echter wat complicaties wanneer hij vast komt te zitten tussen andere criminelen.

Beoordeling Gids.tv: ★★★½
Den of Thieves is zo'n snoeiharde 'mannenfilm' die precies in het oeuvre van Gerard Butler past. De beste man schitterde de afgelopen jaren in de ene na de andere actie-blockbuster, die vrijwel zonder uitzondering werden neergesabeld door de critici - maar die in de bioscoop altijd goede zaken deden. Den of Thieves is zo'n Butler-film die boven het gemiddelde niveau van zijn oeuvre uitstijgt. Het verhaal is simpel, maar prima, het acteerwerk van Butler is al net zo degelijk en de actie is goed verzorgd. Een spannende, buitengewoon vermakelijke film.

Den of Thieves (2018) wordt beoordeeld met een 7,0 op IMDb en is op dinsdag 15 december om 20.30 uur te zien op Veronica. Genre: actie, misdaad. Speelduur: 140 minuten.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Tv-première Den of Thieves zie je dinsdag op Veronica of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV