Pathé Trakteert Kids 18 januari: de prachtige documentaire Dolphins

Pathé Trakteert Kids 18 januari: de prachtige documentaire Dolphins
Genomineerde Imax-documentaire van Greg MacGillivray

Film :

De bioscoopketen Pathé trakteert, in samenwerking met Cinekid, de komende twee weken elke dag op een familie- en kinderfilm op Pathé Thuis. Vandaag (maandag 18 januari) is de documentaire Dolphins gratis beschikbaar.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Geen code nodig
In tegenstelling tot de acties in april, heb je voor deze kinderfilms geen code nodig. Wil je deze film gratis bekijken? Ga dan naar de website of app van Pathé Thuis (met je Pathé-account) en klik op 'kijk vanaf €0,-'. Vervolgens heb je 30 dagen de tijd om de film te starten. Wanneer je eenmaal bent begonnen heb je 48 uur om de film af te kijken.

Lees verder onder de afbeelding.

Van tuimelaar tot bonte dolfijn
Reis mee van de exotische Bahama’s naar Patagonië met verschillende soorten dolfijnen op de swingende muziek van Sting. Ontdek hoe deze altijd vriendelijke dieren communiceren en aanschouw een echte vriendschap tussen mens en dolfijn. Ontmoet de prachtige Atlantische gevlekte dolfijn, de acrobatische bonte dolfijn en de wereldberoemde tuimelaar in hun natuurlijke omgeving. Deze genomineerde en adembenemende documentaire was ook te zien in het Omniversum in Den Haag, en is groots genieten.

Bekijk hier waar je de documentaire Dolphins kunt streamen. Lees de aankomende twee weken op Gids.tv welke films er beschikbaar komen. Deze actie loopt van 14 januari tot en met 27 januari.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Pathé Trakteert Kids 18 januari: de prachtige documentaire Dolphins of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier