Op zoek naar... maakt comeback op NPO 1 met zoektocht naar Maria von Trapp

Op zoek naar... maakt comeback op NPO 1 met zoektocht naar Maria von Trapp
Wie wint de felbegeerde rol in The Sound of Music?

Nieuws :

Tot tien jaar geleden was de programmareeks Op zoek naar... een groot succes op televisie. Er werd gezocht naar nieuwe sterren in de musicalwereld die de rol van Evita, Joseph, Zorro en Mary Poppins mochten gaan vertolken. Nu, tien jaar later, keert het programma terug als Op zoek naar Maria - een zoektocht naar Maria von Trapp.

Op zoek naar Maria gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Julie Andrews
Zeven zondagen achter elkaar kunnen we meeleven met de zoektocht naar de nieuwe Maria. In totaal dingen tien talentvolle 'Maria's' mee om de hoofdprijs: een felbegeerde hoofdrol in de iconische musical The Sound of Music, waarvan in 1965 een legendarische filmversie met Julie Andrews werd gemaakt. De tien kandidaten worden niet in het diepe gegooid: ze brengen allemaal uiteenlopende ervaringen mee uit het musicalvak.

Sing off
Elke week moeten de talenten zich bewijzen tegenover een professionele, vierkoppige jury, die hun optredens uitvoerig van commentaar voorziet. Daarna mag de Nederlandse kijker bepalen wie er door gaan naar de volgende aflevering en wie er in de 'sing off' belanden. Hierin nemen de twee 'Maria's' met de minste stemmen het nog één keer tegen elkaar op, want niemand wil voortijdig naar huis. De presentatie ligt in handen van Frits Sissing.

Het nieuwe programma Op zoek naar Maria is vanaf zondag 21 februari wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Op zoek naar Maria terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV