Donderdag 11 februari in Marble Mania: sportpresentatoren Hans, Hélène en Toine

Donderdag 11 februari in Marble Mania: sportpresentatoren Hans, Hélène en Toine
Zijn de voetbalkenners ook goed met knikkers?

Kijktip :

Donderdagavond (11 februari) kunnen we op SBS6 opnieuw massaal genieten van het kijkcijferkanon Marble Mania. Deze week nemen sportpresentatoren Hélène Hendriks, Hans Kraay jr. en Toine van Peperstraten het tegen elkaar op op de spannende en indrukwekkende knikkerbanen.

Marble Mania gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

ESPN-collega's
De drie presentatoren zijn in ieder geval vertrouwd met de vorm van de knikkers, want het zijn collega's bij ESPN. Op deze zender doen ze elke week uitgebreid verslag van voetbalwedstrijden uit de Eredivisie, KNVB Beker en Keuken Kampioen Divisie. Kunnen ze echter ook overweg met de knikkers? Dat moeten ze laten zien in verschillende zenuwslopende rondes.

Lees verder onder de video's.

Goed doel
Zoals elke week hebben de drie presentatoren hun eigen goede doel gekozen waar ze voor spelen. In de laatste ronde komen er 6000 knikkers op de baan. Elke deelnemers probeert zoveel mogelijk knikkers voor deze slotronde te verdienen in de voorgaande spellen. De winnaar van deze laatste ronde wint maar liefst 10.000 euro voor het goede doel naar keuze.

Marble Mania is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Marble Mania terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Donderdag 11 februari in Marble Mania: sportpresentatoren Hans, Hélène en Toine of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier