Zondag bij Op1: oud-RIVM baas Roel Coutinho over vaccineren

Zondag bij Op1: oud-RIVM baas Roel Coutinho over vaccineren
De gasten van zondag 21 februari

Kijktip :

Oud RIVM-baas Roel Coutinho is te gast bij Op1 om te praten over de invloed van vaccinaties op ons leven. Onze samenleving zou er wezenlijk anders uitzien als we niet standaard gevaccineerd zouden worden. Hieronder zie je de andere gasten van Op1 van vanavond.

De tekst gaat door onder de video's

Gasten in Op1 van zondag 21 februari

  • Ruud de Wild is radiopresentator, maar ook schilder. Hij ontvangt de komende weken tien fractievoorzitters van politieke partijen voor een goed gesprek én een schilderij. Hij vertelt er vanavond over bij Op1.
  • Jesse Klaver is helemaal klaar voor de verkiezingen. Hij roept mensen op om vooral links te stemmen, welke partij dat ook is. Vanavond vertelt hij bij Op1 over zijn samenwerking met andere linkse partijen.
  • Epidemioloog en voormalig RIVM-directeur Roel Coutinho heeft een boek geschreven over de invloed van vaccinaties op onze samenleving. Vanavond vertelt hij over dat boek Vaxx bij Op1.

Presentatie
De presentatie van Op1 is op zondag 21 februari in handen van Talitha Muusse en Sven Kockelmann.

Op1 is elke werkdag, elke zondag en sporadisch op zaterdag om 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt iedere aflevering en de interessantste fragmenten van Op1 terugkijken op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zondag bij Op1: oud-RIVM baas Roel Coutinho over vaccineren of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier