Nieuw seizoen Postcode Loterij Miljoenenjacht start zondag op SBS6

Nieuw seizoen Postcode Loterij Miljoenenjacht start zondag op SBS6
Wie gaat er met een mooi geldbedrag naar huis?

Kijktip :

Vanaf zondag 7 maart is het nieuwe seizoen van Postcode Loterij Miljoenenjacht te zien op SBS6. Linda de Mol ontvangt elke week vijftig deelnemers van tien postcodes uit het hele land, die strijden om het felbegeerde plekje in het kofferspel.

Postcode Loterij Miljoenenjacht gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Zenuwslopend
Voordat het zover is moeten de vijftig mensen in de studio drie zenuwslopende rondes overleven. Daar is weinig aan gesleuteld: we beginnen met schattingsvragen met de hele studio, waarna er vijf deelnemers achter een desk plaats mogen nemen om vragen te beantwoorden. De beste twee staan tegenover elkaar en moeten, als ze niet voor een geldbedrag drukken, een snelle hoofdrekensom maken.

Lees verder onder de video's.

Koffers
De persoon die als laatste overblijft mag het beroemde finalespel met de zesentwintig koffers spelen. Er wordt één koffer gekozen, waarna er in willekeurige volgorde andere koffers worden geopend. De bank doet verschillende keren een bod op de koffer van de finalist, en het is aan hem of haar om te bepalen of dat bod voldoende is. Winston Gerschtanowitz reikt aan het einde van de uitzending hetzelfde bedrag uit aan een Postcode Loterij-deelnemer in het land.

Het nieuwe seizoen van Postcode Loterij Miljoenenjacht is vanaf zondag 7 maart wekelijks om 19.55 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Postcode Loterij Miljoenenjacht terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Postcode Loterij Miljoenenjacht start zondag op SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV