Spanje - Nederland (vrouwenvoetbal) live op tv en online

Spanje - Nederland (vrouwenvoetbal) live op tv en online
Oefenduel in aanloop naar Spelen

Sport :

Op vrijdag 9 april oefent het Nederlands vrouwenelftal in en tegen Spanje. De interland is om 19.00 uur live te zien op Veronica en online op KIJK.nl of de livestream via Gids.tv.

Samenvatting en hoogtepunten Spanje - Nederland

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Spelen
Komende zomer spelen de Oranje Leeuwinnen een belangrijk toernooi. Het voetbal op de Olympische Spelen wordt bij de vrouwen door de absolute toppers gespeeld.

Vanwege de interland Spanje - Nederland begint Veronica Inside om 21.00 uur

Spanje
Op weg naar de Spelen oefent het Nederlands elftal deze vrijdag tegen Spanje. Op dinsdag 13 april volgt een wedstrijd in Nederland tegen Australië. Spanje is een tegenstander van hoog niveau, maar Nederland staat hoger op de wereldranglijst.

Spanje - Nederland is vrijdag 9 april om 19.00 uur live te zien op Veronica en online op KIJK.nl en via Gids.tv. De voorbeschouwing begint om 18.40 uur. De samenvatting van Spanje - Nederland volgt op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Spanje - Nederland (vrouwenvoetbal) live op tv en online of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier