Pokémon Detective Pikachu: vanaf deze datum staat de blockbuster op Netflix!

Pokémon Detective Pikachu: vanaf deze datum staat de blockbuster op Netflix!
Met Justice Smith en Kathryn Newton

Kijktip :

Vanaf donderdag 6 mei staat de film Pokémon Detective Pikachu op Netflix. In 2019 was deze blockbuster een succes in de Nederlandse bioscopen. Volg de zoektocht van Tim Goodman (Justice Smith) en de knalgele Pikachu naar Tims vermiste vader. Pokéball klaar en vangen maar!

Bekijk alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

Gotta catch 'em all!
Tim (Justice Smith) krijgt het verontrustende bericht dat zijn vader Harry wordt vermist, een detective die werkzaam is in de metropool Ryme City. Hij gaat op zoek naar zijn vader en reist naar Ryme, een enorme stad waar mensen en Pokémon zij aan zij leven. De gele grappenmaker Pikachu blijkt de voormalige detective-partner van Tims vader Harry. Samen zetten ze de zoektocht naar Tims vermiste vader verder.

Lees hier onze recensie van Pokémon Detective Pikachu.

Cast
De stem van Ryan Reynolds (The Hitman's Bodyguard) is te horen. Daarnaast zijn ook Justice Smith (Jurassic World: Fallen Kingdom), Bill Nighy (Love Actually) en Kathryn Newton (Blockers) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Rob Letterman (Shark Tale).

Vanaf 6 mei 2021 is de film Pokémon Detective Pikachu te streamen op Netflix. Genre: Avontuur, Actie. Tijdsduur: 106 minuten. IMDb-score: 7,0.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Pokémon Detective Pikachu: vanaf deze datum staat de blockbuster op Netflix! of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV