De zoon van Arnold Schwarzenegger speelt zijn eerste grote rol

De zoon van Arnold Schwarzenegger speelt zijn eerste grote rol
Bekijk hier de trailer van Midnight Sun

Nieuws :

Na de inmiddels 70-jarige acteur Arnold Schwarzenegger, die wereldwijd bekend werd in rollen als de Terminator en True Lies, heeft zijn zoon nu ook een grote rol in een speelfilm te pakken. De geschiedenis herhaalt zich nu Patrick Schwarzenegger een grote rol heeft bemachtigd in de romantische speelfilm Midnight Sun. Hiermee treedt hij in de voetsporen van zijn beroemde vader. Bekijk hieronder de trailer van de film.

Hiermee kiest Patrick Schwarzenegger (24) niet voor de actiefilms waar zijn vader zo bekend mee is geworden, maar voor mierzoete romantiek. De film gaat over Katie (gespeeld door Bella Thorne) die een zeldzame ziekte heeft. Ze kan geen zonlicht verdragen en leeft 's nachts, wanneer ze veel muziek maakt op haar gitaar. Totdat ze Charlie (Patrick Schwarzenegger) tegenkomt en ze samen een zeer romantische zomer beleven. Een heel orgineel script is het niet, want de film Everything Everyting uit 2017 had bijna hetzelfde verhaal, maar dan niet in het donker.

Dat dit soort romantische films in Amerika en daarbuiten goed scoren moge duidelijk zijn. Met een Schwarzenegger-telg in de hoofdrol gaat dit misschien helemaal goedkomen.

Naast Bella en Patrick is ook Comedy Central-acteur Rob Riggle (The Hangover) te zien in zijn eerste dramafilm. Hij speelt de vader van Katie. De film Midnight Sun wordt geregisseerd door Scott Speer, die ook de film Step Up 4 op zijn naam heeft staan. Naast Midnight Sun is deze regisseur ook nog bezig met Break My Heart 1000 Times met eveneens met Bella Thorne in de hoofdrol. Break My Heart 1000 Times gaat in het najaar van 2018 in de Nederlandse bioscopen draaien, dus er is nog genoeg romantiek in het verschiet.

Midnight Sun is vanaf 19 april te zien in de bioscoop. Genre: Drama, Romantiek.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De zoon van Arnold Schwarzenegger speelt zijn eerste grote rol of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen